Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Update: 17 augustus 2022

Wij willen ditmaal jullie aandacht vestigen op de laatste last-minute acties en kortingen voor 2022, enkele aanvullende en licht gewijzigde reisprogramma’s voor 2023 vermelden en jullie wijzen op enkele organisatorische zaken. En we zijn erg blij om voor het einde van dit seizoen ons “FAM Event” aan te kunnen kondigen!

 

Huidige kortingsacties en last minute aanbiedingen

100 € korting per persoon: NAZOMERACTIE voor enkele reizen in oktober in Nederland. Met de kortingscode DAM100 (vermeld de code wanneer u boekt per e-mail of telefoon – als u onze partner login tool gebruikt wordt de korting automatisch berekend) bieden wij 100 € korting per persoon op alle afvaarten in oktober voor de volgende reizen  en schepen:

Zuid-Holland en omgeving met de schepen De Amsterdam en Poseidon;

Noord-Holland en Friesland met de schepen De Willemstad en Poseidon;

Hanzeroute met het schip De Holland;

Details op: https://www.boatbiketours.nl/alle-aanbiedingen/nazomer-actie/.

 

100 € per persoon: SPECIALE KORTING voor enkele reizen met kleine “boutique” schepen –.

Over de Maas van Amsterdam naar Maastricht – Vertrek 27 aug. 2022 – schip Sarah – Kortingscode MAAS08

Historische Hanzesteden (begeleide fietstochten) – Vertrek 20 en 27 aug. 2022 – schip Lena Maria – Kortingscode AmsterLM.

Details op: https://www.boatbiketours.nl/alle-aanbiedingen/speciale-aanbiedingen-2022/

 

Maar liefst € 200 per persoon ZOMERKORTING voor de laatste afvaarten in augustus in Nederland:

Zuid-Holland en omgeving met de schepen De Amsterdam en Poseidon;

Noord-Holland en Friesland met de schepen De Willemstad en Poseidon;

Kortingscode voor alle drie reizen: SUMMER22.
Details op: https://www.boatbiketours.nl/alle-aanbiedingen/zomer-actie-2022/

En omdat deze reizen voor 2022 bijna volgeboekt waren/zijn hebben we een extra vertrekdatum toegevoegd aan onze zeer populaire Sail & Bike Waddenzee Tour voor het einde van het seizoen 2022: De Leafde Fan Fryslân begint nu op 25 september aan haar laatste Waddenreis van het seizoen 2022.

 

Boat Bike Tours heeft enkele updates voor de reisprogramma’s, data en prijzen voor 2023.

Wij hebben nu ook onze planning voor 2023 voor het schip Poseidon vastgesteld. Naast de schepen De Amsterdam (Zuid-Holland en omgeving) en De Willemstad (Noord-Holland en Friesland) zal de Poseidon in 2023 afwisselend de Zuidroute en de Noordroute uitvoeren, met start en einde van de reis in Amsterdam telkens op zondagen.

In 2023 bieden wij de optie ‘fietsen met gids’ (tegen meerprijs) niet langer aan op onze Zuid-Holland Tour met De Amsterdam. Alle afvaarten in 2023 zullen alleen worden aangeboden met “individuele fietstochten” onder begeleiding van twee reisleiders.

We hebben ook het programma van de reis “Het beste van Nederland en België” met het schip Fluvius in 2023 iets aangepast. In het verleden was de “standaardformule” voor deze reis “begeleid fietsen met een reisleider”. Op veler verzoek hebben we dit nu echter voor 2023 veranderd in “individueel fietsen” en tegelijkertijd de reissom met €70 per persoon verlaagd. De optie “begeleide fietstocht” kan nog steeds voor alle vertrekdata als een optionele service geboekt worden voor €70 p.p. toeslag.

U kunt nu alle 2023 Boat Bike Tours programma’s in 3 talen (incl. updates) downloaden vanuit onze Dropbox:

https://www.dropbox.com/sh/m012tll9tpzx5fb/AADAHRLltcX1L7iZiEJvaQrea?dl=0

Foto’s en enkele videoclips van onze reizen en schepen, die u voor uw publicaties kunt gebruiken, zijn te vinden op Flickr: https://www.flickr.com/photos/boatbiketours/albums

 

En verder…

Graag vestigen wij nogmaals jullie aandacht op onze “online partner booking tool” die wij speciaal voor onze geregistreerde boekingspartners aanbieden. Daar kun je de live beschikbaarheid van onze reizen op elk moment van de dag controleren en zelf je optie of reservering maken.

Onze tool voor boekingen door partners is toegankelijk via DEZE LINK (werkt het best in Chrome). Als je (nog) geen toegangsgegevens hebt of ze niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via [email protected].

Wij vragen begrip voor het feit dat omboekingen en boekingswijzigingen ten minste zeven (het liefst veertien) dagen voor aanvang van de reis moeten worden doorgegeven. Alleen in uitzonderlijke situaties kan een uitzondering worden gemaakt.

Om jullie gasten te kunnen voorzien van een huurfiets of e-bike in de juiste framemaat, is het van groot belang dat wij de juiste lichaamslengte kennen: Laat ons daarom svp tijdig de lengte van al jullie gasten weten! Hetzelfde geldt voor menu- en dieetwensen (vegetarisch, lactose-intolerantie, glutenvrij enz.). De beste service kan alleen worden verleend als de schepen dit op tijd weten en alle ingrediënten dienovereenkomstig kunnen worden besteld.

 

SAVE THE DATE! BOAT BIKE TOURS Fam Event 13-16 oktober 2022 in Amsterdam

We zijn erg blij het Boat Bike Tours “FAM event” 2022 aan te kunnen kondigen! Vanwege Covid moesten onze eerder geplande evenementen helaas worden uitgesteld. Wij kijken er erg naar uit om onze samenwerkingspartners en collega’s uit de hele wereld uit te kunnen nodigen en persoonlijk te kunnen ontmoeten, ook jullie! Ons FAM-event is de perfecte plaats en tijd om onze schepen met eigen ogen te zien, de mensen te ontmoeten met wie jullie samenwerken en je voor te bereiden op de verkoop voor het seizoen van 2023. Je slaapt op dezelfde schepen, geniet van dezelfde maaltijden en rijdt op dezelfde fietsen als jullie klanten. Wij zullen je kennis laten maken met verschillende schepen, ons team van reisleiders, bemanningsleden en kantoorpersoneel en kijken ernaar uit je te ontmoeten! Check-in is op donderdag 13 oktober, check-out op zondagochtend 16 oktober. In de tussentijd staan fietsen, een vaartochtje, het bezoeken van verschillende schepen, mensen ontmoeten, netwerken en gezellige avonden op de agenda. Noteer de datum nu alvast in jullie agenda’s. Wij zullen jullie binnenkort een uitgebreidere uitnodiging sturen.