Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Als u op zoekt bent naar een onvergetelijke ervaring met een kleine groep, dan is het charteren van een schip de perfecte oplossing!

Het afhuren van een schip voor uw gezelschap is een tikje anders dan dat van een vergaderzaal of hotel. Tijdens een reis met Boat Bike Tours geniet u met elkaar van het landschap, zowel aan boord, als fietsend. Op het schip krijgt u met elkaar de meest geweldige maaltijden geserveerd. Als organisator hebt u heel wat inbreng op het programma van de reis. Hier leest u meer over de voordelen van het afhuren van een schip met uw groep.

Vijf redenen om met uw groep een schip af te huren:

Plan uw eigen groepreis

 

1.  Quality time met vrienden en familie – in uw eigen ‘bubbel’,

Wat zal het geweldig zijn om weer eens écht tijd met vrienden en familie door te brengen, vooral als iedereen ver van elkaar vandaan woont. Een avondje samen eten, gaat zo voorbij, maar tijdens een fiets-vaarvakantie is er genoeg quality time. U versterkt de band met uw dierbaren en ontdekt de schoonheid van het landschap, waar u doorheen fietst en vaart. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

2. Een verjaardag of jubileum vieren

Uw vijftigste verjaardag of zilveren huwelijksfeest vieren op een reis met Boat Bike Tours/ fiets-vaarvakantie ? Dat wordt zeker een feest om nooit meer te vergeten! Op uw ‘eigen’ schip brengt u tijd door met de mensen met wie u het liefst de mijlpalen van uw leven deelt. En aan boord van de meeste schepen is er zelfs voldoende ruimte om te dansen/een dansje te wagen. Niet alleen voor u kan dit een dierbare herinnering zijn, ook zeker voor uw vrienden en familie.

3. Teambuilding met uw collega’s

Het zijn moeilijke tijden. In de lockdown wordt om veel creativiteit gevraagd, van videovergaderingen tot aan thuisonderwijs voor de kinderen. Bent u net aan het videovergaderen, laat de techniek het afweten of blijft de hond blaffen. Tijdens een reis met Boat Bike Tours kunt u ongestoord én op een leuke manier met uw collega’s aan het werk. En het is gelijk ook een vorm van teambuilding. Even weg van het drukke alledaagse! Dat leidt vast tot een succesvoller bedrijf in de toekomst.

4. Een speciale bruiloft

Tijdens de pandemie zijn bruiloften een stuk kleiner geworden. Er moet goed worden nagedacht wie er kan worden uitgenodigd. Waarom maakt u er niet meteen een unieke trouwdag van? Aan boord van een schip geniet u met uw naasten en geliefden van een (meerdaags!) feest, dat is toegespitst op uw wensen. U kunt met gemak twaalf tot twintig vrienden en familieleden uitnodigen. Zo wordt het zeker een onvergetelijke bruiloft!

5.  Reizen met kinderen – nog leuker als ze elkaar al kennen

Een fiets-vaarvakantie is niet alleen voor volwassenen een belevenis, ook kinderen zullen zich uitstekend vermaken. Iedere dag weer nieuwe plekken ontdekken, indrukwekkende verhalen horen van de kapitein. En wat is er leuker dan dat de jongens en meisjes elkaar allemaal al kennen? Dan kunnen ze niet alleen aan boord met elkaar spelen en kletsen, maar ook samen fietsen. ’s Avonds kunt u met de overige ouders gezellig een drankje drinken aan de bar.

Dit zijn onze 5 redenen om een schip af te huren met een groep. Kunt u nog andere bedenken?

Eigenlijk hebt u niet echt een reden nodig. Eropuit trekken met een schip, fietsen met de mensen die het dichtst bij u staan; als dat voor u dé ideale manier van vakantie vieren is, dan is het afhuren van een schip ideaal. We hebben ook kleinere schepen die u kunt charteren, voor groepen tot twaalf personen. Wat dacht u van een weekje weg met enkel de familie? Of een groep hechte vrienden?

Wat nu te doen?

Wilt u meer weten over het afhuren van een schip met een groep? Hier leest u de ervaringen van mensen die eerder meegingen. Lees meer over wat we uw groep kunnen aanbieden op Boek uw eigen bubbel.

 

Vraag gratis prijsopgave aan