Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

De zomer staat voor de deur en Nederland is volop in bloei. Voor iedereen die verlangt naar een avontuur, maar ook graag verzekerd is van veiligheid, biedt Boat Bike Tours een geweldige manier van reizen. Lees waarom onze fiets-vaarvakanties precies dat kunnen bieden wat u zoekt:

Vraag gratis prijsopgave aan

 

1. Geniet van de frisse lucht – Word fit en heb plezier

Niets is gezonder dan lekker bewegen in de frisse buitenlucht. Op onze fiets- vaarvakanties bent u de hele dag buiten actief bezig. Elke dag fietst u een andere route, dus de reizen worden nooit saai. We hebben mooie, gevarieerde routes samengesteld waarbij u door bijzondere natuurgebieden, pittoreske dorpen en bruisende steden reist.

2. Reizen met een betrouwbaar bedrijf – We stellen veiligheid voorop

Boat Bike Tours is een reisorganisatie met meer dan veertig jaar ervaring. We hebben een solide basis van trouwe klanten opgebouwd, dankzij onze aandacht voor service, veiligheid en hygiëne aan boord.

3. Geschikt voor het hele gezin

Onze reizen zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Lees alles over de ervaring van onze collega Margriet, die samen met haar zus en hun kinderen de Hanzeroute reisde. Op veel schepen kan uw kind bij u in de hut verblijven. Omdat de reizen zo afwisselend zijn, beleven ze iedere dag een ander avontuur! Onze chef-koks en de bemanning zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tijdens de reis aan boord alles vindt wat u nodig kunt hebben.

4. Rusten en opladen – Laat u verwennen aan boord

Boat Bike tours helpt u graag alle planning en organisatie uit handen te halen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw bagage aan boord te brengen en wij organiseren de rest: zachte bedden, warme douches, uitstekende wijn en smakelijke maaltijden zorgen voor alle verwennerij aan boord.

5. Flexibele boekingsvoorwaarden – Alle vrijheid, geen risico’s

Wij begrijpen uw dilemma: aan de ene kant kunt u niet wachten om weer op vakantie te gaan, maar aan de andere kant maakt u zich misschien wel zorgen over het aangaan van verplichtingen, gezien de veranderlijkheid van de huidige situatie. We hebben een oplossing die u alle vrijheid geeft om zonder risico uw reis te plannen: voor al onze reizen in 2020 gelden flexibele boekingsvoorwaarden. Dit betekent dat u in termijnen kunt betalen en kosteloos kunt wijzigen naar een andere reis, indien u of iemand van uw reisgezelschap onverhoopt ziek wordt.

Klaar om ook te komen fietsen?

Dan is het najaar het perfecte moment voor een geweldige fiets-vaarvakantie! Bekijk onze last-minutes of plan uw reis voor 2021 en profiteer van onze vernieuwde flexibele boekingsvoorwaarden. Vraag een offerte aan en kijk wat voor u de ideale vakantiebestemming is.

 

Onze reizen