Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Kent u dat gevoel, dat u een paar dagen vakantie viert, maar het voelt alsof u al meer dan een week weg bent? De dagen zijn vol nieuwe indrukken! Even weg van huis, in een nieuwe omgeving, is het makkelijker om het hoofd leeg te maken en totaal te ontspannen. Ook een korte reis kan als een (mini)avontuur aanvoelen!

Ontdek onze fiets-vaarvakanties van vier of vijf dagen:

Vraag reisadvies aan

 

Korte reis door Noord-Holland

Vissersdorp Marken en de Zaanse Schans – met monumentale molens – werden voorheen platgelopen door toeristen, maar nú is het de perfecte tijd om hier eens een kijkje nemen. Het is alsof u door een openluchtmuseum fietst, rustiger dan ooit. Rijd door duinen en langs het IJsselmeer, en ontdek hoe veelzijdig de provincie Noord-Holland is. Zonder enige stress of hectiek ziet u meer dan veel reizigers in drie weken doen! Uw hotelschip brengt u dagelijks naar het beginpunt van de fietstocht en als u ’s avonds met een hongerige maag weer aan boord komt, staat er een heerlijk driegangenmenu klaar. Dat klinkt pas als vakantie!

Belgische bieren & bonbons: Brugge – Antwerpen (of andersom)

Het noorden van België leent zich uitstekend voor een fiets-vaarvakantie. In slechts vier dagen ziet u meer dan u denkt! Tijdens de reis van Brugge naar Antwerpen fietst u door idyllische rivierlandschappen en vaart u met uw hotelschip over romantische rivieren en kanalen. Twee van de mooiste steden van België liggen op de route, ieder met een heel eigen karakter. Brugge valt met zijn grachten, middeleeuwse huizen en pittoreske stegen schilderachtig te noemen, terwijl Antwerpen meer de dynamiek heeft van een grote stad. Stop onderweg zeker bij een gezellig café en proef op het terras een van de honderden lokale bieren.

Waterrijke natuur & wereldsteden: Amsterdam – Antwerpen (of andersom)

Tijdens de fiets-vaarvakantie van Amsterdam naar Antwerpen ziet u iedere dag een nieuw hoogtepunt. Niet alleen bezoekt u bruisende steden als Amsterdam, Utrecht en Antwerpen, ook fietst u door het rivierlandschap van de Lek en de Vecht, en langs de beroemde windmolens van Kinderdijk. In vier of vijf dagen krijgt u een flinke mix voorgeschoteld. Waterrijke natuur en charmante vestingstadjes als Tholen en Vianen wisselen elkaar af. ’s Avonds komt u heerlijk tot rust op ons comfortabele hotelschip, waar u onder het genot van een drankje alle ervaringen met uw reisgenoten kunt delen.

Benieuwd geworden naar een lang weekend weg met fiets en hotelschip? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder!

Wij helpen u graag

Hebt u nog vragen over ons reisaanbod, mail of bel ons op +31 (0) 20 72 35 400. We geven graag advies over uw perfecte fiets-vaarvakantie en kunnen een vrijblijvend voorstel doen.

 

Vraag reisadvies aan