Over dit schip: Poseidon

De Poseidon is een elegant middelgroot riviercruiseschip dat de Nederlandse, Duitse en Belgische rivieren en kanalen bevaart. Aan boord van het prachtige en intieme schip voelt u zich meteen thuis. De ongedwongen sfeer en uitstekende service maken van elke reis een waar genoegen. Het schip vaart onder Nederlandse vlag en management en heeft een zeer enthousiaste en behulpzame bemanning.

De hutten
Het benedendek heeft 20 tweepersoonshutten (ca. 11 m2) en één grotere driepersoonshut (ca. 15 m2).

Op het bovendek bevinden zich 25 tweepersoonshutten (ca. 11 m2) en één grotere driepersoonshut (ca. 15 m2).

Elke tweepersoonshut beschikt over twee apart staande comfortabele bedden. Overdag klapt de bemanning één bed op tot een zitbankje. De driepersoonshut op het benedendek beschikt over drie aparte vaste eenpersoonsbedden. De driepersoonshut op het bovendek beschikt over twee aparte eenpersoonsbedden en een derde bovenbed.

Alle hutten hebben een naar wens in te stellen airconditioning, een TV, mini-safe, voldoende kastruimte, een bureautje, föhn en een groot raam dat deels geopend kan worden. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Aan boord van het schip
Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal bevindt zich de receptie. De lounge met gezellige bar op het bovendek heeft comfortabele zitjes en grote ramen, zodat u onder het genot van een drankje geniet van de voorbijglijdende omgeving. Het restaurant op het benedendek heeft, net als alle hutten, grote ramen. De lounge en het restaurant beschikken over airconditioning. Vanaf het ruime en deels overdekte zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht. Op een deel van het zonnedek worden de fietsen gestald.

Scheepsweetjes

Lengte:           78 m
Breedte:        10,5 m
Hutten:          48
Passagiers:    96 (max.)
Crew:             20