Over dit schip: Arkona

De Arkona is een zeer goed uitgerust riviercruiseschip en is in de winter van 2017/2018 volledig gerenoveerd. De moderne en elegante sfeer aan boord van het schip zal uw reis tot een ontspannen ervaring maken. De afgelopen jaren werd het schip ingezet voor riviercruises in Duitsland.

Beschrijving van de hutten
Het benedendek biedt plaats aan 33 tweepersoonshutten met een raam dat – om veiligheidsredenen – niet geopend kan worden.
Het bovendek heeft 12 tweepersoonshutten en twee eenpersoonshutten (11 m²) met een klein tweepersoonsbed (140 cm) met een panoramisch raam van vloer tot plafond waarvan de bovenste helft kan worden geopend.

Alle comfortabele tweepersoonshutten (11 m²) hebben twee aparte eenpersoonsbedden. Een van de aparte bedden kan overdag worden veranderd in een bank.

Alle 47 hutten aan boord van de Arkona hebben een individueel klimaatbeheersingssysteem, tv, kledingkast, minisafe, haardroger, stopcontacten van 230 V en 115 V en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Beschrijving van het schip
De Arkona heeft een restaurant en een aparte lounge met bar op het bovendek. Beide zijn ruim en modern met grote panoramische ramen. WiFi is beschikbaar. Op het gedeeltelijk overdekte zonnedek nodigen stoelen en ligstoelen uit om heerlijk met een drankje te relaxen na de fietstocht en van het voorbijglijdende landschap te genieten. De fietsen worden op een apart gedeelte van het zonnedek gestald.

Feiten over dit schip
Lengte:            69,9 m
Breedte:          5.6 m
Hutten:           47
Passagiers:      92 (max.)