Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Internet aan boord van het schip

Wifi voor gasten

Alle schepen op de reizen die door Boat Bike Tours worden geëxploiteerd hebben een internetverbinding aan boord en bieden wifi voor de gasten. Houd er rekening mee dat het in alle gevallen een internetverbinding is via het mobiele (mobiele) netwerk en dat deze langzamer kan zijn dan een kabelnetwerk dat u thuis misschien heeft. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van uw eigen databundel via uw provider.

Het gebruik van Wi-Fi aan boord is verkrijgbaar in verschillende pakketten

  • Sommige schepen bieden gratis* beperkte datapakketten aan (meestal 100 Mb per apparaat per dag); extra datapakketten kunnen online worden aangeschaft (u hebt een creditcard nodig).
  • Andere schepen bieden gratis, onbeperkt* internet aan gedurende de hele tour, tegen een vast bedrag van ongeveer €10 tot €15 per week.
  • Premium schepen bieden altijd gratis, onbeperkt* gebruik van het internet aan.

Disclaimer: Houd er rekening mee dat internet beschikbaar is in de openbare ruimtes aan boord (lounge, salon, restaurant), maar dat het signaal mogelijk niet sterk genoeg is in uw hut (vooral in de benedendekse hutten). Het “gratis, onbeperkt” gebruik van internet is gebaseerd op eerlijk gebruik, rekening houdend met de beschikbare dataverbindingen die tijdens uw reis kunnen variëren, de technische uitrusting van de schepen (gegevens via mobiele telefoonnetwerken); diensten kunnen bepaalde dataverbruikende functies of diensten beperken en/of uitsluiten.

De hierboven vermelde beschrijvingen zijn uitsluitend van toepassing op de eigen tochten van Boat Bike Tours (tochten waarvoor Boat Bike Tours de organiserende touroperator is). De beschikbaarheid, kwaliteit en prijzen voor het gebruik van internet en wifi aan boord van schepen op partner tours kunnen verschillen. Lees uw reisroute en inschepingsinformatie voor de tour en het schip van uw keuze aandachtig door, om te weten te komen welke informatie van toepassing is.