Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Update 5 mei 2023:

De Boat Bike Tours programma’s, data en prijzen voor 2024 zijn beschikbaar in 3 talen in onze Dropbox 2024.
Zodra er wijzigingen, aanvullingen of andere updates zijn, voegen we die onmiddellijk toe aan Dropbox.

Onze beeldbank met foto’s van one reizen en schepen en enkele korte videoclips, waaronder enkele “white label” versies, zijn beschikbaar in de Boat Bike Tours albums op FLICKR. Geregistreerde partners kunnen deze foto’s en clips gebruiken (met bronvermelding – zie ook bestandsnaam) in verband met de publicatie van onze tours. Zodra er nieuwe foto’s en video’s beschikbaar zijn, zullen wij ze toevoegen.

Geregistreerde partners hebben toegang tot en kunnen gebruik maken van onze “Online Partner Booking Tool“: Met dit hulpmiddel kunt u de beschikbaarheid in real time controleren en direct in ons reserveringssysteem opties en boekingen maken. Ons partnerreserveringsprogramma is beschikbaar via DEZE LINK (werkt het best in Chrome). Indien u (nog) niet over inloggegevens beschikt of deze niet kunt vinden, of indien u een andere vraag heeft, kunt u uw vragen sturen naar: partner (at) boatbiketours (punt) com.

U vindt alle recente informatie, prijzen en gegevens ook op onze consumentenwebsite https://www.boatbiketours.nl/. Wij publiceren op deze website niet alleen de fiets-vaarvakanties die door Boat Bike Tours zelf worden georganiseerd, maar ook een selectie van soortgelijke reizen die door onze buitenlandse partners worden georganiseerd.