Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Denkt u erover na om een schip te huren voor uw groep? Bij Boat Bike Tours maken we het u graag gemakkelijk. U kunt met uw familie of een groep vrienden een volledig schip afhuren en samen nieuwe avonturen beleven. Boek uw ‘reisbubbel’ met korting en indien gewenst kunt u de reis aanpassen aan uw wensen of voorkeur.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker verder en kom alles te weten over de voordelen van het boeken van een groepsreis aan boord van een schip!

Vraag gratis prijsopgave aan

 

1. Ononderbroken quality time met de mensen om wie u geeft

Wij weten hoe belangrijk het is om tijd door te brengen met de mensen om wie u het meeste geeft, vooral in onzekere en stressvolle tijden. Met onze charteropties kunt u met een groep van 18 personen of meer een heel schip afhuren. Of met een groep van minstens 12 mensen, kunt u een ‘privé-bubbel’ creëren op een bestaande reis. Een perfect idee voor een familiereünie, een uitje met uw fietsvrienden of zelfs voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, jubileum of trouwdag.

2. Vaar uw eigen koers

Het fijne van het charteren van uw eigen schip, is dat u een van onze bestaande reizen kunt aanpassen aan uw eigen wensen. Of zelfs een volledig nieuwe route kunt uitzetten. Gaat u met een groep natuurliefhebbers op pad, kies dan voor een reis waarmee u spectaculaire natuurgebieden en prachtige landschappen doorkruist. Bent u meer geïnteresseerd in cultuur, dan zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk historische steden bezoekt. Houdt u van het goede leven en wilt u liever ontspannen, dan regelen wij dit voor u. Wat uw interesses ook zijn, onze reisadviseurs zullen samen met u een passend programma samenstellen.

3. Meer dan ‘gewoon’ fietsen

Regelmatig ontvangen wij fietsclubs van over de hele wereld aan boord, die samen nieuwe gebieden verkennen. Maar naast ‘gewoon’ fietsen, zijn er zo veel mogelijkheden om andere interesses te integreren. Zo hebben we een ukelele club die regelmatig een schip chartert en samen aan dek harmonieus tokkelt, terwijl het schip zich over de waterwegen slingert. Of een groep skaters die met een clubje een parcours uitzet, en daarmee de beste paden over zoeft. En er zijn mensen die het leuk vinden om iedere ochtend aan dek yoga te doen en andere wellness-elementen aan de reis toe te voegen. Wat uw passie ook is, samen maken we de reis waar uw gezelschap gelukkig van wordt.

4. Laat de afwas staan

We weten hoeveel gedoe het kan zijn om een groepsvakantie te organiseren: wie doet er boodschappen, wie verzorgt het eten en wie doet de afwas? Maar het is helemaal niet leuk om tijdens een vakantie met dit soort zaken bezig te zijn. Het is veel fijner om alleen maar te hoeven nadenken of u liever rode wijn of een gin en tonic drinkt, terwijl u in het zonnetje van het uitzicht geniet. Daarom neemt ons deskundige personeel u met veel plezier alle logistiek uit handen: zij zorgen ervoor dat uw hut dagelijks wordt schoongemaakt, dat uw e-bike iedere ochtend is opgeladen voor weer een nieuw fietsavontuur en dat elke avond een heerlijk driegangendiner wordt geserveerd. Dan kunt u zich alleen bezighouden met wat echt belangrijk is: genieten!

5. Met een gerust hart op reis

Uw veiligheid, evenals die van onze medewerkers, is onze hoogste prioriteit. Boat Bike Tours heeft een fundamentele rol gespeeld in de Nederlandse reisindustrie en heeft in nauwe samenwerking met de gezondheidsautoriteiten belangrijke maatregelen opgesteld. Deze zijn te lezen in ons Corona Protocol voor Fiets-vaarvakanties. Wij besteden op al onze reizen extra aandacht aan hygiëne en het voorzien in en handhaven op de 1,5 meter afstand. Onze reizen van 2020 hebben aangetoond, dat wij aangename en ontspannen fiets-vaarvakanties kunnen verzorgen, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid van onze gasten.

6. Profiteer van speciale groepskortingen

Als u een reis boekt in een groep van 12 reizigers of meer, dan krijgt uw groep een korting van 6% op de reissom. Dit is te combineren met andere promotionele acties.

Bent u geïnspireerd en klaar om uw eigen groepsreis te plannen?

Bij Boat Bike Tours chartert u met veel gemak én voordelig uw eigen schip. Lees hier alle details over het ‘boeken van uw bubbel’.

 

Plan uw eigen groepsreis