Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Reviews

Wapen fan Fryslân Lees alle beoordelingen
25 sep 2022

marc peeten

We hebben genoten van een prachtige zeil-fiets vakantie. Bemanning top, kok top, geen opmerkingen

Reactie van Boat Bike Tours 23 nov 2022

Hartelijk bedankt voor het achter laten van een 5 star rating!

18 sep 2022

Arie Bons

Op een historische schoener over het IJsselmeer en de Waddenzee, als het kon onder zeil! Zeer indrukwekkend en in grote luxe. Boven en onderdeks super schoon. Heerlijk vers eten, met persoonlijke aandacht voor dieet. Fietsen worden klaargezet waar je kon fietsen. Deze Boat&Bike week is echt een aanrader.

4 aug 2022

Patrick Lievens

Zeer leuke week als fiets & zee liefhebber uitgesproken combinatie. Is niet de grote luxe reis zoals op de grote MSC cruises maar wel een gezellige en familiale sfeer, echt leuk, plezant, en direct contact met de spontane bemanning. Je kan altijd spijkers op laag “water zoeken….” Vandaar, soms een minder aangename geur in de badkamer & cabine en ook was het diner voor de mannelijke gasten soms een ietsje te karig (ik kon een beetje meer gebruiken ). Maar al bij al echt een aanrader van een fantastisch formule.

24 jul 2022

Nijkamp

Heerlijke vakantie op een prachtige boot, geweldig verzorgd qua eten en uitleg. Fantastische fietsroutes, lekker varen en zeilen. Een geweldige crew en veel gezelligheid met de groep. Een absolute aanrader!

18 jul 2022

Cees de Boorder

Wij hebben een fijne vakantie gehad. Voor de bemanning niets dan lof. Wel enkele opmerkingen: 1. Eerste dag naar Medemblik fietsen. Er werd aanbevolen om een theetuin te bezoeken. Deze blijkt om 11 uur pas open te gaan terwijl je er om 10 uur langs rijdt. Wachten kan niet, want dan mis je de boot in Medemblik. 2. Hetzelfde probleem met het Jopie Huisman museum. Gaat ook om 11 uur open, terwijl je om 10 uur in Workum fietst. Ook hier kon je niet wachten, want dan voel je tijdsdruk om de boot te halen. 3. op diverse routes misten we knooppuntnummers. Op Texel hebben we een rotonde 4 keer rond gereden, maar geen nummer te vinden. Het lijkt ons raadzaam om als organisator van de fietsroutes eens zelf de route mee te rijden; dan valt vanzelf op wat er wel en niet kan. Trouwens, in Twisk bevindt zich een heel gezellige theetuin die wél open is op het moment dat je er ongeveer voorbij fietst.

7 jul 2022

Anton Brand

Een geweldige vacantie. De persoonlijke inzet en zorg van de vier medewerkers op de boot was fantastisch en de reis heerlijk.

12 jun 2022

Julia

We hebben een geweldige week beleefd op het Wapen van Frieslan, zeilend en fietsend, route Enkhuizen, IJsselmeer en Wadden. Goede verhouding actief en ontspanning, gezellige professionele crew en heerlijk gegeten dankzij kok Eva. Super.

6 jun 2022

bert

De vaarvakantie op het wapen fan frieslan was helemaal top. Alles was tot in de puntjes geregeld. Fijne bemanning, goed eten, vakkundige schipper etc. Wanklank in het geheel was het boekingskantoor van boat and bikes. Toen ik ze aansprak op een administratieve fout van hun kant (te laat gecommuniceerd over brandstoftoeslag) conform hun eigen reisvoorwaarden, kreeg ik doodleuk de reactie: “U snapt het niet – einde discussie”. Na meerdere mails werd ik toch door de manager in het gelijk gesteld. Zij hanteerden hun eigen reisvoorwaarden niet juist !! Dit bedierf stuk van de voorpret, maar werd gelukkig weer goed gemaakt door de fantastische week aan boord.

20 sep 2021

Wim en Marty Timmer

Perfect georganiseerd, super bemanning, fantastische kok en bovendien hadden we perfect week im de week van 4 tot 11 september. Met dank aan Conny, Liewe, Dita en Hilde.

16 aug 2021

Fam. Barmen 't Loo

Zeer goed programma voor een actieve vakantie. Zeilen, fietsen en afgewisseld met ontspanning is voor ons een juiste vakantie formule. De hut/sanitair/bagage ruimte waren netjes en comfortabel. Ontbijt/lunch/diner werden met zorg en aandacht bereid, het was voldoende en gevarieerd. Zeilen was een fantastische ervaring met een aardige, deskundige en gezellige bemanning.

Share your Boat Bike Tours experience

By writing a Trustpilot review to inspire others

Schrijf nu een beoordeling