Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Beste partner,

Het voorjaar is in aantocht, de eerste bloemen bloeien en dat betekent dat ons seizoen 2024 bijna van start gaat. Ook als gevolg van onze systeemwijzigingen in de afgelopen winter is de verzending van onze Reisinformatie en -documenten (“Boarding Info”) helaas wat vertraagd, maar we hebben goed nieuws: nu is alles klaar en wordt of is al aan jullie verzonden. Verder hebben wij nog enkele nieuwe kortingsacties voor de zomermaanden 2024. En…, nu net na afloop van de ITB in Berlijn, kijken we ook alweer voorzichtig uit naar het seizoen  2025. Lees daarover meer in deze Partner Update.

REISINFORMATIE EN -DOCUMENTEN (“BOARDING INFO”) 2024

Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan de “Boarding Info” 2024. Omdat Boat Bike Tours in de afgelopen winter haar systemen grondig heeft gewijzigd kostte het helaas wat langer dan gehoopt om dit geautomatiseerde proces juist op de rails te krijgen.
Vanaf nu kan de Boarding Info 2024 aan alle klanten en partners geautomatiseerd (per boeking) worden verzonden.

Download-link voor partners
In het verleden hebben veel partners al gebruik gemaakt van een eigen voor elke partner unieke downloadlink, waardoor alle Boarding Info voor hun klanten en de door hen geboekte reizen op elk gewenst moment kan worden gedownload. Deze links zijn nu opnieuw geactiveerd.
Hebben jullie in het verleden de downloadlink al gebruikt? Dan is die ook vanaf nu weer actief.
Bovendien is deze link voor elke partner vanaf nu ook beschikbaar binnen jullie eigen omgeving van de Boat Bike Tours Partner Portal. Als je inlogt in ons Partner Portal zie je daar nu ook de downloadlink voor Boarding Info voor de door jullie geboekte reizen en klanten. Deze Boarding Info via de link is (om alle gegevens, zoals ligplaatsen van het schip, zo actueel mogelijk te houden) telkens vanaf zes weken voor reisdatum beschikbaar.

Wijzigingen?
Ben je de in het verleden door jullie gebruikte link kwijt, is inmiddels bij jullie het emailadres gewijzigd waarop je de Boarding Info wilt ontvangen of heb je helemaal nog geen toegang tot onze nieuwe Partner Portal? Stuur dan svp een mail aan [email protected]. Wij kunnen dit dan snel voor jullie activeren.
Sommige partners hebben in het verleden gekozen om de Boarding Info per klant per mail te ontvangen EN de downloadlink te gebruiken. Wil je die instelling nu veranderen en bijvoorbeeld geen aparte mails meer ontvangen, maar alleen zelf downloaden? Stuur ook dan svp een mail aan [email protected].

NIEUWE EN NOG LOPENDE KORTINGSACTIES SEIZOEN 2024

Met onmiddellijke ingang kunnen wij voor enkele specifieke afvaartdata en reizen nieuwe kortingsacties aanbieden. Alle kortingsacties gelden ook voor boekingen via onze onze boekingspartners.

NIEUW is de zomerkorting van 100 Euro per persoon die geldt voor de volgende reizen en reisdata (zomerkorting is geldig voor nieuwe boekingen t/m 30 april 2024):
Zuid-Holland en omgeving (Schip: De Amsterdam) – Vertrek 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 10 augustus, 24 augustus en 31 augustus 2024.
Rondreis Noord-Holland (Schip: De Willemstad) – Vertrek 4 mei, 29 juni, 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 17 augustus, 24 augustus en 31 augustus.
Sail & Bike IJsselmeer & Weerribben (Zeilschip: Elizabeth): alle afvaartdata in juli en augustus 2024.

Al eerder hebben wij de volgende kortingsacties aangeboden, die nog steeds gelden zolang er beschikbaarheid is.

Een super-korting van 200 Euro per persoon geldt nog steeds voor (update op 12 maart 2024):
8 daagse Tulpenreis – Vertrek 30 maart 2024 (Schip LaMar), 31 maart 2024 (Schip: Fleur)
5-daagse Tulpenreis – Vertrek 30 maart 2024 (Schip: Magnifique III)
Zuid-Holland en omgeving – Vertrek 13 april 2024 (schip: De Amsterdam), 21 april 2024 (schip: De Holland)
Rondreis Noord-Holland – vertrek 13 april 2024 (schip: De Willemstad), 14 april en 28 april 2024 (schip De Holland)
Frankrijk Champagne: Parijs – Epernay of Epernay – Parijs – vertrek 02 juni, 09 juni 2024 (Schip: Zwaantje – E-bike-reis)

Frankrijk Noord-Bourgondië – Vertrek 09 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli, 6 augustus, 13 augustus 2024 (Schip: Fleur)
Frankrijk Parijs – Montargis of Montargis – Parijs – vertrek 10 augustus 2024 (Schip: Fleur)

Een voorjaarskorting van 100 Euro per persoon voor onze Sail + Bike reizen op de Waddenzee geldt voor:
Vertrekdata 11, 18 en 25 mei (zeilschip Wapen Fan Fryslan of Mare Fan Fryslan)
Vertrekdata 5, 12, 19 en 26 mei (zeilschip Leafde Fan Fryslan)

Actievoorwaarden:
Alleen geldig voor nieuwe boekingen en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

EERSTE VOORUITBLIK OP HET SEIZOEN 2025

Voor het seizoen 2025 staan er tal van spannende ontwikkelingen op het programma. Door onze fusie met Islandhopping.com zullen we tal van prachtige nieuwe fiets- en vaarbestemmingen in o.a. Kroatië, Griekenland en Turkije kunnen aanbieden. Daarnaast is een uitbreiding van de capaciteit in Nederland en Duitsland gepland en ook het aantal afvaarten van de in 2024 nieuwe Sail + Bike reis in Denemarken en Zweden wordt vanwege groot succes bijna verdubbeld.

Boat Bike Tours gaat de reisprogramma’s voor 2025 vanaf eind maart / begin april publiceren. Meer daarover in de volgende Partner Update.

Al deze reizen in het seizoen 2025 zullen voor onze partners boekbaar worden gemaakt via de BBT Partner Portal. De boekingsfunctie zal naar verwachting vanaf juni 2024 worden geactiveerd. Ook zullen jullie (onder jullie eigen login) in de komende maanden nog meer functionaliteit binnen de BBT Partner Portal vinden. Daarover houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

Hebben jullie vragen over de inhoud van deze Partner Update, of heb je nog geen inloggegevens of een uitnodiging ontvangen om jullie bedrijf als gebruiker van de Partner Portal te registreren, neem dan svp meteen contact met ons op via [email protected]. Dan regelen wij dit snel!