Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

2020: het jaar waarin ‘negatief’ het meest positieve woord was. Het jaar waarin thuiswerken en thuisblijven voor velen gewoon werd. We kregen tijd om te overdenken, te relativeren, nieuwe plannen te maken en het volgend jaar anders of beter te doen. Wellicht hebt u voor 2021 ook al een aantal goede voornemens.

Wat wij het meest hebben geleerd van het afgelopen jaar is dat we kansen moeten grijpen als ze zich aandienen én dat we lief moeten zijn voor onszelf en voor elkaar. Geniet van het leven!

Wij geven u graag een top 5 van de beste voornemens:

Vraag gratis prijsopgave aan

 

1. Meer bewegen

Dit voornemen staat bij velen al jaren op nummer 2 (na stoppen met roken of gewicht verliezen), maar het schiet er altijd bij in. Na een jaar veel thuiszitten, is beweging gewoon heel belangrijk. Maar laten we het vooral ook leuk maken! Wat is nu leuker dan op vakantie gaan en daar meer bewegen? Lekker fietsen en de omgeving ontdekken. Wie gaat er mee?

2. Gezond eten

Veel mensen zijn het afgelopen jaar al beter voor hun ‘inwendige mens’ gaan zorgen. Als je al thuis bent, heb je meer tijd om een gezonde maaltijd op tafel te zetten, dan na een lange file of vanuit een overvolle trein. Dus laten we dat vast houden! Ben je geen topkok of houd je niet van koken? Dan kun je je ook laten verwennen door een van onze chefs aan boord. Zij bereiden elke avond een driegangendiner met verse ingrediënten.

3. De natuur in

Het is eigenlijk logisch dat je gezondere lucht inademt op plekken waar geen of nauwelijks straten zijn. Bossen, heide, duinen en strand; allemaal plaatsen die gezondheid schreeuwen. En als je hiernaartoe gaat, dan komt het eerste voornemen vrijwel gelijk ook weer aan bod: bewegen. Al is stilzitten op het strand of in een bos ook erg fijn.

4. Samen zijn met familie en vrienden

Wat hebben we iedereen gemist! Verjaardagen via Zoom, een jubileum via Skype, afstudeerfeestjes via Teams… Fijn dat dit kon, maar veel leuker is het natuurlijk om gezellig samen te zijn. Dus wanneer we weer mogen en kunnen, gelijk een groot feest geven! Wil je met je familie of vriendengroep iets origineels? Kies er dan voor om een schip te huren!

5. Nieuwe plekken ontdekken

Door veel thuis te blijven, ontstaat de neiging vooral bezig te blijven met de dagelijkse dingen rondom huis. Dus: lekker weg en nieuwe plekken ontdekken! Wanneer straks alles weer open is, gaan we nog harder genieten van alles dat ons leven leuker maakt.

Dus: trek erop uit, maak nieuwe vrienden en geniet van het leven. Waardeer wat je hebt en gun jezelf plezier. Een mooie fiets-vaarvakantie bijvoorbeeld. Wij weten wel een paar mooie bestemmingen.

Hebt u ook zin in een ontspannende fiets-vaarvakantie?

Onze reisexperts helpen u graag de perfecte reis voor u te vinden. Neem gewoon contact op en vraag meer informatie aan!

 

Vraag gratis prijsopgave aan