Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Bij Boat Bike Tours zijn we – ondanks de onbestendige periode waarin we nog steeds zitten – altijd bezig om nieuwe dingen te bedenken. Reizen zit in ons bloed! Thuisblijven en afwachten tot de storm is overgewaaid, is niet ons ding. Zelfs nu kunnen we niet stilzitten – we willen plannen maken voor de toekomst!

En wij zijn niet de enige die reiskriebels voelen. Daarom delen we graag een aantal van onze plannen voor 2021 met u:

Vraag gratis prijsopgave aan

 

1. Korte reizen voor levensgenieters

Vanaf 2021 bent van harte welkom aan boord van onze zeer comfortabele schepen om mee te gaan op een reis door de natuur en langs culturele hoogtepunten van Nederland en België. Nieuw? Niet echt. De route tussen Amsterdam naar Brugge bieden we al een aantal jaar aan. Het is zelfs een van onze meest gemaakte reizen, maar wie liever niet een week of langer op pad is, kiest voor de 4- of 5-daagse reizen van Amsterdam naar Antwerpen en van Antwerpen naar Brugge. Of andersom, dat kan ook. Ga mee met de Magnifique II of Magnifique III en geniet van exclusief comfort!

2. Nieuwe naam, nieuwe routes

Vanaf 2021 zal de Magnifique voortaan in de vaart zijn als Princesse Royal. Dit prachtige schip is dan uw ‘thuis onderweg’ voor de 5-daagse tulpenreizen en de 5-daagse reis in Noord-Holland. Of gaat u mee naar Duitsland? Kies dan voor de 8-daagse reis van Amsterdam naar Cochem of van Cochem naar Metz. U kunt er ook voor kiezen om de volledige route van Amsterdam, via Cochem naar Metz te maken, waarbij u in 15 dagen door 4 landen fietst en vaart. En dat allemaal aan boord van de heerlijke Princesse Royal. Dat is pas vakantie!

3. De fraaie mix van Friesland

Denkt u bij Friesland aan polders, de Elfstedentocht, suikerbrood, Twarres en De Kast? Tijdens onze nieuwe 8-daagse reis door deze provincie en het bezoek aan Terschelling, ontdekt u dat er veel meer is! Diverse Natura 2000 gebieden met meren, moerasbossen, vissersdorpjes en historische stadjes. Spectaculair is het Nationaal Park De Alde Feanen, een natuurgebied met meren en meer dan vierhonderd verschillende plantensoorten, en het bezoek aan het Eise Eisinga Planetarium in Franeker, het oudste planetarium van de wereld. Het schip, de Lena Maria, is uw comfortabele accommodatie.

4. Nieuw jaar, nieuw schip

Het is altijd een heel bijzondere gebeurtenis als er een nieuw schip aan onze vloot wordt toegevoegd. Daarom kijken we er nu al naar uit om De Willemstad te verwelkomen, die vanaf 2021 onze Noordroute zal varen. De Willemstad behoort met haar 48 hutten tot onze grotere scheepsfamilie, zoals De Amsterdam, De Holland en De Nassau. Met haar authentieke stijl en eigentijdse interieur past De Willemstad perfect bij haar grote zussen. Geniet van het fantastische uitzicht vanaf de lounge op het bovendek of vanaf het zonneterras wanneer het lekker weer is. En voor een goede nachtrust zullen de fijne bedden in uw hut zorgen.

5. Rijkdom in steden en natuur

Andere nieuwe bestemmingen zijn de reizen in het oosten van Nederland en die door Nederland Rivierenland. Beide reizen nemen u mee naar zowel bekende als minder bekende plaatsen, en starten en eindigen in levendig Arnhem. De Betuwe, de Biesbosch, de Utrechtse Heuvelrug, de Loonse en Drunense Duinen en de heuvels rondom Nijmegen, maar ook landhuizen, kastelen en Hanzesteden staan op het programma. U vaart met De Nassau en fietst op eigen gelegenheid (met een gedetailleerde fietskaart en GPS-app) naar alles wat deze twee 7-daagse reizen u te bieden hebben. Er is een ervaren reisleider aan boord die dagelijks de fietsroutes bespreekt en u van tips en informatie voorziet.

6. Een heel schip voor uw groep

Een laatste ‘nieuwtje’ voor 2021 is dat u met veel gemak een heel schip kunt afhuren. Dankzij onze chartermogelijkheden kunt u een ‘reisbubbel’ creëren door met uw groep (van minimaal 20 personen) een volledig schip te reserveren. Maak uw eigen reis, thema of speciale gelegenheid. Een jubileum, familiereünie, fietsclub-vakantie of een uitstapje met collega’s; laat ons weten wat u wilt en wij gaan met plezier voor u aan de slag.

Wij helpen u graag

Hebt u nog vragen over ons reisaanbod, mail of bel ons op +31 (0) 20 72 35 400. We geven graag advies over uw perfecte fiets-vaarvakantie en kunnen een vrijblijvend voorstel doen.

 

Vraag gratis prijsopgave aan