Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen
Vacature fietsenplanner

Vacature fietsenplanner

Hallo, multi-inzetbaar wonder! Ben jij onze nieuwe collega die ervoor gaat zorgen dat al onze gasten met de juiste fiets onderweg zijn? Houd jij van de logistieke puzzel die gelegd moet worden om onze fiets-vaarvakanties perfect te organiseren? Ben je planmatig ingesteld en met een vooruitziende blik, maar ook pragmatisch en waar nodig bereid je handen uit de mouwen te steken en je collega’s te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature:  fulltime fietsenplanner bij Boat Bike Tours, een unieke touroperator in Amsterdam.

 Wat bieden wij jou in ruil voor de inzet van jouw kwaliteiten?

 • Salaris per maand: €2800-3800 bruto
 • Uur per week: 40 – fulltime
 • Dagen: ma t/m vr
 • Tijdens seizoen: ook op za en zo
 • Beginnen met: een jaarcontract, verlenging bij succes
 • Vakantiegeld/dagen: 8% en 25 dagen
 • Reiskosten: vergoed + gratis parkeren, ov op 10 minuten lopen
 • Pensioenregeling: via PGB

 

Boat Bike Tours organiseert nationale en internationale vakanties

Wij organiseren fiets-vaarvakanties in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Denemarken en Zweden voor een internationaal publiek van zo’n 20.000 gasten per jaar. Overdags fietsen langs de leukste en mooiste plekjes, ’s avonds dineren en slapen aan boord van een meevarende hotelkamer. We doen dit vanuit een kantoor aan het IJ in Amsterdam-Noord. Momenteel zijn we met zo’n vijftig collega’s in Nederland, Amerika, Duitsland en Kroatië en zijn groeiend. Ook zitten we midden in een fusie, wat heel veel leuke kansen en uitdagingen oplevert.

Je beheert en verbetert het automatische proces van fietsenplanning, en bent constant in contact met onze community

Voor het maximale fietsplezier is een passende fiets voor iedere gast essentieel. We hebben circa 1000 fietsen in eigen beheer, variërend van e-bikes, fietsen, kinderfietsen en tandems, allen in verschillende maten. Voorafgaand aan het seizoen help jij mee bij het opstellen van de begroting en forecast van benodigd materiaal. Tijdens het seizoen zorg jij ervoor dat wekelijks voor elke afvaart inzichtelijk is welke fietsen we aan boord moeten gaan brengen en/of wisselen, zodat onze collega’s weten wat ze te doen staat. We doen dit vanuit automatische processen, die jij zult beheren en verbeteren. Om de juiste input voor je werk te hebben, ben je constant in contact met onze Mienskip; andere teams binnen BBT, onze fietsenmaker en de community van scheepseigenaren, crew en reisleiders. Data haal je uit Salesforce, de ruggengraat van onze operationele en logistieke afdeling.

Jij hebt een oplossingsgerichte houding, werkt nauwkeurig en communiceert graag duidelijk

Altijd zoekende naar de beste oplossing is een belangrijke vaardigheid voor jou om te hebben, zodat we als team servicegericht zijn en de automatische processen kunnen blijven verbeteren. Ook vooromen we zo de meeste fouten en kunnen we snel schakelen in geval van onvoorziene omstandigheden. Nauwkeurig werken en organisatorisch sterk zijn is een tweede natuur, en is werken met deadlines dus geen enkel probleem. Ook houd je makkelijk overzicht en overzie je bedrijfsprocessen, en denk je vooruit.

Om zo zeker mogelijk te zijn dat jij onze ware bent, willen we ook graag dat jij

 • minimaal een hbo-opleiding hebt afgerond
 • in een relevante richting, zoals logistiek, hotelschool of planner
 • Nederlands en Engels spreekt en schrijft
 • bereid bent 1 of 2 weekenden per maand te werken
 • een rijbewijs hebt
 • en ervaring met Salesforce maakt je bijna perfect ;-)

 

Je voelt je thuis in een organisatie met een informele sfeer en een no-nonsense cultuur

Je komt te werken in het team Realisatie, de operationele en logistieke afdeling binnen Boat Bike Tours. Wij zijn verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige levering van fietsen en materialen, evenals de reisleiding aan
boord van onze schepen. Samen met vijf collega’s doen we dit, en zo’n tien flexwerkers tijdens het seizoen (maart t/m oktober). Ook draaien we tijdens het seizoen duty diensten, waarbij we op zaterdagmorgen zelf de handen ook
uit de mouwen steken en op de zondag de telefoon opnemen als onze collega’s die de nooddienst draaien hulp nodig hebben. Onder andere onze huidige collega gaat je inwerken, totdat zij in het voorjaar van 2025 met pensioen
gaat. Onze teamvisie is proactief organiseren in plaats van reactief. De invulling van het team doen we graag zo divers en
inclusief mogelijk, dus ook kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt doen bij ons mee.

Over de organisatie 

Je gaat werken bij Boat Bike Tours, een touroperator van fiets-vaarvakanties. Wij ontwikkelen en verkopen eigen reizen en reizen van partners. De meeste klanten komen uit Duitsland, Amerika, Canada, en Australië. Op ons kantoor in Amsterdam-Noord werken nu ongeveer 30 mensen, en daarnaast hebben we een verkoopkantoor in Amerika met 4 collega’s. We groeien snel en er gebeurt veel. We zijn een platte organisatie waarin eigen verantwoordelijk voorop staat en er veel ruimte is voor goede ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Onze kernwaarden zijn: eigen verantwoordelijkheid, openheid, duurzaamheid, klantgerichtheid, en goede relaties met de mensen met wie wij samenwerken. Daar investeren wij actief in op verschillende manieren. We zijn gevestigd in Amsterdam-Noord en prima bereikbaar; metrohalte Noorderpark is slechts een kwartiertje lopen.

Ben je er wel uit en word je onze nieuwe collega?

Stuur je sollicitatie naar Tom Keller via [email protected]. Voor vragen kun je uiteraard ook contact zoeken via 06 57 61 94 23. En wacht niet te lang! Want zodra we onze droomkandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Tot snel!

Wij bieden onze kandidaat graag zelf een arbeidscontract aan en niet via een detacheringsbureau.