Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze aktiepagina! Zie alle aanbiedingen
Home » Vacature fietsenmaker en chauffeur

Vacature fietsenmaker en chauffeur

Ben jij onze nieuwe fietsenmaker en chauffeur die ons komend vaarseizoen gaat ondersteunen?

Hallo, fietsenwonder! Onderhoud van fietsen en e-bikes, rijklaar maken voor nieuwe gasten en vervoeren naar onze schepen; het klinkt je als muziek in de oren, want dit is waar jij je het liefste dagelijks mee bezighoudt. Dat kan bij ons, want wij hebben voor jou de perfecte vacature: parttime of fulltime fietsenmaker en chauffeur bij Boat Bike Tours, een unieke touroperator in Amsterdam.

Wat bieden wij jou in ruil voor de inzet van jouw kwaliteiten?

Boat Bike Tours organiseert nationale en internationale vakanties

Wij organiseren fiets-vaarvakanties in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Italië voor een internationaal publiek van zo’n 16.000 gasten per jaar. Overdags fietsen langs de leukste en mooiste plekjes, ’s avonds dineren en slapen aan boord van een meevarende hotelkamer. We doen dit vanuit een kantoor aan het IJ in Amsterdam-Noord, maar ook hybride vanuit huis. Momenteel zijn we met zo’n dertig collega’s in Nederland en Amerika en zijn groeiend.

Samen houden we de fietsen in optimale staat en garanderen we een perfecte gast-beleving

In de rol van fietsenmaker en -chauffeur ga je onze collega Hans assisteren. Hij is onze fietsenspecialist en momenteel verantwoordelijk voor het onderhoud van de hele vloot, maar daar kan hij goed hulp bij gaan gebruiken.
Daarnaast vervoeren we door de gehele week (ook in de weekenden) fietsen en spullen voor reisleiders naar schepen. Jij gaat fietsen repareren, rijklaar maken voor een nieuwe week, helpen bij het inpakken van kratten voor
de reisleider en fietsen en kratten vervoeren naar verschillende locaties binnen en buiten Amsterdam. We zijn een groeiend bedrijf, dus er gebeurt veel. Dat maakt dat er veel kans is op zelfstandige invulling en persoonlijke groei.
Begeleiding in de vorm van coaching vindt plaats door Hans en de manager.

Jij hebt een gastvrije houding, communiceert graag duidelijk en alle collega’s zijn gek op je

Gast-, of klantgerichtheid, is voor ons heel belangrijk, want dan kunnen we samen voor kwaliteit gaan. Een open en oplossingsgerichte houding van jouw kant is daarbij belangrijk, want zo voorkomen we de meeste fouten en kunnen we snel schakelen in geval van onvoorziene omstandigheden. Maar we zijn ook menselijk, want iedereen leert van zijn/haar/hen fouten; gastgericht is uiteindelijk gewoon mensgericht.

Om zo zeker mogelijk te zijn dat jij onze ware bent, willen we ook graag dat jij:

→ het leuk vindt om met fietsen te werken
→ een rijbewijs hebt
Nederlands en liefst ook Engels spreekt (of wilt leren)

Onze teamvisie is proactief organiseren in plaats van reactief

Een duurzame organisatie van je werkzaamheden vereist een transparante en goede structuur en deling van informatie, en daar staan wij voor als team. We werken namelijk met heel veel verschillende mensen Wat van manueel naar automatisch kan doen we. Als team zijn we ook verantwoordelijk voor een fietsenpark van zo’n 1000 normale en e-bikes. We voeren de werkzaamheden uit met 4 personen (word jij 5?!) en een aantal flexwerkers tijdens het seizoen. De invulling van het team doen we graag zo divers en inclusief mogelijkl, dus ook kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt doen bij ons mee.

Ben je er wel uit en word je onze nieuwe collega?

Stuur je sollicitatie naar Tom Keller via [email protected] of 06 57 61 94 23. Voor vragen kun je uiteraard ook contact zoeken. En wacht niet te lang! Want zodra we onze droomkandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Tot snel!

Wij bieden onze kandidaat graag zelf een arbeidscontract aan en niet via een detacheringsbureau.