Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Boat Bike Tours is een unieke touroperator in Amsterdam op het gebied van actieve fiets-vaarvakanties in heel Europa. een bedrijf dat bruist van de energie! We hebben de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, zowel qua aantal reizen, het aantal landen waar we fiets-vaarvakanties aanbieden, als in aantal medewerkers.
Momenteel zijn we op zoek naar versterking van onze Customer Service afdeling. We zoeken een reisadviseur, liefst voor 36 tot 40 uur per week.

De meeste gasten boeken direct bij ons. Zij bellen, mailen en chatten met vragen over hun reis.
Omdat onze gasten vanuit de hele wereld komen, is beheersing van de Engelse taal een vereiste. Duits spreken is een pré.
Daarnaast is het fijn als je ervaring hebt met MS-officeprogramma’s, zoals Outlook, Word en Excel. Wat je nog niet goed beheerst, kunnen we je leren.
Het belangrijkste is dat je een hands-on mentaliteit hebt, een team-player bent en klantgericht.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit
* gasten inboeken
* opties verwerken
* contact onderhouden met schippers en andere partijen, zoals onze partner- touroperators in Europa
* vragen beantwoorden van gasten
* reserveringen van de parkeerservice verwerken

Wat bieden wij jou in ruil voor al je inspanning?.
We bieden je 40 uur uitdaging per week. Daarnaast werk je in een fijn team, krijg je de gelegenheid om af en toe aan te sluiten bij een gezellige borrel en kun je gratis reizen. Je mag namelijk mee op onze fiets-vaarvakanties. Sterker nog, we raden al onze medewerkers aan om een keer per jaar mee te gaan; zo hou je feeling met onze reizen en weet je wat je verkoopt.

Verder bieden we je (op basis van 40 uur per week):

* een bruto maandsalaris dat ligt tussen de € 2.300,- en € 2.500,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring
* 8% vakantiegeld
* een pensioenregeling
* een reiskostenvergoeding
* 25 vakantiedagen

Wie is je nieuwe werkgever?
Je gaat werken bij Boat Bike Tours, een touroperator op het gebied van actieve en afwisselende fiets-vaarvakanties. Overdag fietsen onze gasten langs mooie routes en leuke stadjes en ’s avonds eten en overnachten ze op onze comfortabele passagiersschepen. Dit is hun luxe, meevarende hotel.
Wij ontwikkelen eigen reizen en verkopen reizen van partners. Daarbij ligt de focus vooral op de Duitse markt en de Engelstalige landen buiten Europa (USA, Canada, Australië).
Het team bestaat uit dertig hardwerkende, ondernemende mannen en vrouwen, die altijd klaar staan om elkaar te helpen en te ondersteunen. Fouten maken mag, want we waarderen het als je uit je veilige comfortzone durft te stappen.
We zijn gevestigd aan het IJ in hartje Amsterdam en prima bereikbaar: Amsterdam Centraal is via metrohalte Noorderpark slechts een kwartiertje lopen.

Meteen reageren op deze vacature?
Stuur je CV + motivatie naar [email protected] of solliciteer via dit formulier.

Wil je eerst meer informatie? Zet dan je vragen in het eerste veld in het formulier.

Wil je liever eerst iemand spreken over deze vacature? Bel dan je met Petra van der Gulik, op 020 – 723 54 00. Zij geeft je graag antwoord op al je vragen.

We bieden graag zelf een arbeidscontract aan en dat doen we dus liever niet via een detacheringsbureau.

Solliciteer nu