Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze aktiepagina! Zie alle aanbiedingen
Terug naar het overzicht
Frankrijk - Frankrijk

Wijnstreek Champagne: Parijs – Parijs

Franse rivieren en de Champagnestreek
Parijs Rondreis.
Vanaf €3039 p.p.
korting

Hoogtepunten van deze reis

Parijs Deze 15-daagse rondreis begint en eindigt in Parijs, de stad van het licht, de liefde, de kunst en de mode. De hoofdstad van Frankrijk heeft veel gezichten. Zie kunstenaars aan het werk in het Montmartre, scoor een stukje antiek op de vlooienmarkt of bezoek in het kerkhof Père Lachaise de graven van schrijvers en componisten als Oscar Wilde en Frédéric Chopin. Het schip ligt niet ver van de Notre Dame vandaan en vaart stroomafwaarts over de Seine, langs het Louvre en de Eiffeltoren. Zo ziet u Parijs op een […]

Prachtig fietsen door de wijngaarden van de Champagne

Herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog

Geniet van Parijs, de Lichtstad

Premiumschip met max. 20 passagiers

Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 3 Moeilijkheidsgraad 3
Reisduur
tijd2 Created with Sketch.
15 dagen

Over deze reis

Parijs
Deze 15-daagse rondreis begint en eindigt in Parijs, de stad van het licht, de liefde, de kunst en de mode. De hoofdstad van Frankrijk heeft veel gezichten. Zie kunstenaars aan het werk in het Montmartre, scoor een stukje antiek op de vlooienmarkt of bezoek in het kerkhof Père Lachaise de graven van schrijvers en componisten als Oscar Wilde en Frédéric Chopin. Het schip ligt niet ver van de Notre Dame vandaan en vaart stroomafwaarts over de Seine, langs het Louvre en de Eiffeltoren. Zo ziet u Parijs op een heel andere manier.

Champagneboeren
Wie graag van het leven geniet, zit op deze reis helemaal goed. De route gaat dwars door de Champagnestreek, met zijn glooiende heuvels vol wijngaarden en pittoreske stadjes. Onderweg kunt u de enorme champagnehuizen van Épernay en Reims bezoeken. In de ondergrondse gangenstelsels liggen miljoenen flessen bewaard, beschut tegen licht en warmte. Wijnboeren vertellen over hun eeuwenoude traditie. Ook kunt u meedoen met een proeverij van de beroemde kazen Brie de Meaux en Brie Noir.

De rivieren Seine, Oise, Aisne, Marne
Het water is altijd dichtbij. Vanaf het schip en de fiets ziet u maar liefst vier rivieren, met ieder hun eigen charme. De Seine is het hart van Parijs. Vanaf het water glijdt het stadse leven aan u voorbij, en lijken de drukke wegen ver weg. Fransen zwaaien vanaf de bruggen. ‘Bonjour!’ Later vaart u over de Oise, die door het landschap slingert. Wereldberoemde kunstenaars als Daubigny en Van Gogh lieten zich inspireren door de rivier. Later volgen de Aisne en Marne, ook al van die betoverende rivieren, die ontspannend werken.

Kastelen en kathedralen
Het barst van de historie in dit gebied. Zo ziet u onderweg de mooiste kastelen en kathedralen. Het kasteel van Compiègne is wat minder bekend, maar doet zeker niet onder voor de koninklijke paleizen in Versailles en Fontainebleau. Hier loopt u door een uitbundig interieur, met goudkleurige bedden, fluwelen sofa’s en kroonluchters. De kathedraal van Reims staat bekend om zijn gotische kunst. Ook gaan de fietstochten langs plekken waar hard werd gevochten, onder meer tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Het schip – uw varende hotel
Tussen het fietsen door, vaart u stukjes mee met het schip, dat iedere dag naar een nieuwe bestemming gaat. U dineert, slaapt en ontbijt aan boord. Elke dag krijgt u een lunchpakket mee en kunt u kiezen tussen een langere en kortere fietstocht. Een dag meevaren behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn huurfietsen aan boord.

Begeleid fietsen
Onder begeleiding van een ervaren reisleider bezoekt u, samen met de groep, tijdens de dagelijkse fietstochten interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht hoort u alles over wat u onderweg tegenkomt. U kunt er ook voor kiezen om de fietstochten zelfstandig te fietsen in uw eigen tempo met behulp van gps-aanwijzingen via de gratis Ride With GPS-app en geprinte routebeschrijvingen (beschikbaar aan boord).

Bereid u voor op deze reis met onze reisvoorbereidingen tips.

De voorbereiding is de helft van het plezier, dus waarom niet direct starten?
Alle tips bekijken

Dag-tot-dagprogramma Parijs - Parijs

Alle afstanden zijn ‘geschatte afstanden’ van aanbevolen fietstochten. De reisdetails zijn behoudens wijzigingen, o.a. als gevolg van nautische, technische of meteorologische oorzaken.

Dag 1: Parijs – Parijs (Bougival)

De check-in is om 14.00 uur in het centrum van Parijs. Na een ontvangst door de kapitein, bemanning en reisleider vaart het schip door de stad heen. De aanlegplaats voor de overnachting is een gezellige buitenwijk van Parijs. Na het diner aan boord is er tijd voor een korte wandeling. We raden u aan om een ​​of meerdere dagen eerder naar Parijs te komen, zodat u genoeg tijd hebt voor het ontdekken van deze schitterende stad.

Dag 2: Parijs (Bougival) – Auvers-sur-Oise (42 km of 46 km)

Vanaf het startpunt Bougival fietst u langs de Seine naar Saint-Germain-en-Laye, met een fraai paleis waarin veel Fransen koningen hebben gewoond. Hier hebt u een prachtig uitzicht over Parijs. Later passeert u de plaats Conflans-Sainte-Honorine, waar de Oise en de Seine samenvloeien. Dit was een belangrijk knooppunt voor de scheepvaart in Noord-Frankrijk. De eindbestemming is Auvers-sur-Oise, waar de schilder Vincent van Gogh de laatste dagen van zijn leven doorbracht. De streek was geliefd bij veel impressionistische kunstenaars. Na het diner kunt u een avondwandeling maken naar de begraafplaats van Vincent van Gogh en zijn broer Theo.

Dag 3: Auvers-sur-Oise – Beaumont | Beaumont – Creil (43 km) | Creil – Pont-Ste-Maxence

Tijdens het ontbijt vaart het schip naar Beaumont, een plaats waar veel archeologische opgravingen zijn gedaan. Vanuit Beaumont volgt u de rivier Oise stroomopwaarts. De route gaat langs de abdij van Royaumont en het Kasteel van Chantilly. Het kasteel staat onder meer bekend om de racetrack voor paarden en de koninklijke stallen. De fietstocht eindigt in Creil, vanwaar het schip u naar de bestemming van vandaag, Pont-Ste-Maxence, brengt.

Dag 4: Pont-Sainte-Maxence – Compiègne (44 km of 54 km)

De fietstocht begint in Pont-Sainte-Maxence. Dit was een belangrijke slaapplaats voor koningen en kooplieden op weg naar Vlaanderen. Niet ver hiervandaan passeert u de abdij van Moncel, die koning Philips le Bel in 1309 stichtte. Voordat u uw eindbestemming Compiègne bereikt, fietst u door het bos Forêt de Compiègne. Hier jaagden Franse koningen graag. Bij de langere route ziet u meer van het bos en komt u door het stadje Pierrefonds. Het kasteel van Compiègne is minder bekend, maar doet zeker niet onder voor de andere twee koninklijke paleizen van Frankrijk, in Versailles en Fontainebleau.

Dag 5: Compiègne –Soissons (43 km)

Vandaag verlaat u de rivier Oise en gaat de tocht in oostelijke richting verder langs de rivier Aisne. In de ochtend fietst u door het meest noordelijke deel van het bos van Compiègne. Hier bezoekt u het nationaal monument Clairière de l’Armistice (Open Plek van de Wapenstilstand), waar Frankrijk in 1940 de overgave aan Nazi-Duitsland tekende. Er is tijd voor een bezoek aan het museum. Aan de rivier Aisne ligt de stad Soissons, waar de Frankische koning Clovis in 486 de Romeinse veldheer Syagrius versloeg. De Kathedraal van Soissons en Abdij van Saint-Jean-des-Vignes zijn hier een bezoek waard.

Dag 6: Soissons – Berry au Bac (37 km of 40 km)

De fietstocht gaat verder door de Aisne-vallei. Het schip Fleur vaart door steeds smallere sluizen. De fietsroute gaat door schilderachtige dorpen met boerderijen en kerken. In het gebied vonden tijdens de Eerste Wereldoorlog vreselijke gevechten plaats. In veel dorpen staan gedenktekens. Als u wilt, kunt u een deel van de Chemin des Dames fietsen. Deze dertig kilometer lange weg is bekend door het offensief van de Franse generaal Nivelle tegen het Duitse leger, dat compleet mislukte. De reis eindigt in Berry au Bac, tot voor kort het centrum van scheepvaartroutes naar Noord- en Oost-Europa.

Dag 7: Berry au Bac – Reims (26 of 29 km)

Vandaag gaat de Fleur door een kanaal dat de valleien van de rivieren Aisne en Marne met elkaar verbindt. Het wordt een rustige vaartocht waarbij u zelfs van sluis naar sluis kunt lopen. Fietsers kunnen kiezen tussen een route door de vallei van de rivier Suippe of een meer uitdagendere tocht door de heuvels van Saint Thierry. Het laatste stuk gaat langs het kanaal naar de aanlegplaats, vlak bij het centrum van Reims. De kathedraal van Reims staat overal ter wereld bekend om zijn gotische kunst. Hier vonden maar liefst 33 kroningen plaats. Samen met Epernay is Reims het centrum van de champagneproductie, met veel wijnkelders. ’s Avonds is er geen diner aan boord. U kunt kiezen uit een van de lokale restaurants in de stad.

Dag 8: Reims – Sept-Saulx (30 km)

In de ochtend heeft u de tijd om Reims te verkennen. Naast de prachtige kathedraal is de Basiliek van Saint-Remi zeer de moeite waard. ’s Middags vaart het schip naar Sept-Saulx. U kunt ervoor kiezen om aan boord te blijven of ’s middags een fietstocht te maken over de hellingen van Montagne de Reims met zijn wijngaarden. Door het microklimaat kunnen wijnboeren hier drie druivenrassen voor de Champagne telen.

Dag 9: Sept-Saulx – Dizy (38 km of 43 km)

In de ochtend volgt de fiets- en vaarroute het kanaal naar Tours sur Marne en Mareuil-sur-Ay. De hertog van Montebello werd in 1830 de eigenaar van het kasteel in Mareuil-sur-Ay en vestigde er een champagnehuis. Hierna fietst u langs de rivier Marne naar Épernay. Samen met Reims is Épernay het wijncentrum van de Champagne, waar drie streken samenkomen: Montagne de Reims, Côte des Blancs en Vallée de la Marne. Épernay heeft veel herenhuizen in neorenaissance stijl – vooral op de Avenue de Champagne, waar prestigieuze champagnehuizen zoals Moët & Chandon zitten.

Dag 10: Dizy – Dormans – Château-Thierry (33 km of 50 km)

Vandaag fietst u langs een kanaal en de rivier Marne. Onderweg kunt u Château de Boursault bezoeken. Madame Clicquot Ponsardin bouwde het kasteel tussen 1843 en 1850. De zakenvrouw nam na de dood van haar man de leiding over het champagnehuis en gaf dat de naam Veuve Clicquot (Frans voor ‘Weduwe Clicquot’). Op de route naar het dorp Châtillon-sur-Marne krijgt u een prachtig uitzicht over de Marne-vallei en de wijngaarden van de Champagne. Later fietst u langs de rivier Marne naar Dormans, een rustig dorp met een kasteel en kapel ter herinnering aan de Eerste Slag bij de Marne. Tijdens de Eerste Wereldoorlog vonden hier hevige gevechten plaats.

De korte fietstocht eindigt in Dormans, waar u aan boord van het schip stapt. De langere optie eindigt bij de sluis van Mont-Saint-Pierre . De bestemming  is Château-Thierry, zijn naam dankend aan het kasteel dat ooit op de helling boven de Marne stond. Hier vonden zowel in 1814, in de Napoleontische oorlogen tussen Frankrijk en Pruisen, als in 1918 hevige gevechten plaats. Château-Thierry staat ook bekend als de geboorteplaats van Jean de la Fontaine, een wereldberoemde schrijver van fabels.

Dag 11: Château-Thierry La-Ferté-sous-Jouarre (40 km of 44 km)

 

Geniet van een ietwat uitdagende fietstocht van Château-Thierry naar La-Ferté-sous-Jouarre. Het eerste deel rijdt u langs de rivier Marne. Na een paar kilometer gaat u door een klein zijdal en volgt u landweggetjes door dorpen en gehuchten. Bij Belleau is een bezoek mogelijk aan de Amerikaanse begraafplaats uit de Eerste Wereldoorlog. De route gaat verder langs het riviertje Clignon, daarna fietst u bergopwaarts naar een plateau in het noordelijke deel van de Marne-vallei. De zijdalen zijn bedekt met bos, op het plateau overheerst de landbouw. Na een afdaling wordt La-Ferté-sous-Jouarre bereikt, waar het schip ligt te wachten.

Dag 12: La Ferté-sous-Jouarre – Meaux (30 km of 52 km)

Na het ontbijt begint de fietstocht. Na slechts een paar kilometer (bergopwaarts!) geniet u van een proeverij van de beroemde kazen Brie de Meaux en Brie Noir in Fromagerie Ganot, dat door een familie wordt gerund. Daarna stapt u weer op de fiets en kunt u kiezen voor een kortere of langere rit naar Meaux. De korte optie gaat over de heuvels van de Marne-vallei, met bossen en kleine dorpen. De lange tocht volgt enkele grote bochten van de rivier Marne naar Lizy-sur-Ourcq en Trilport. De bestemming van vandaag is de historische stad Meaux, beroemd om zijn Brie de Meaux-kazen en prachtige kathedraal. ’s Avonds is er geen diner aan boord. U kunt kiezen uit een van de lokale restaurants in de stad.

Dag 13: Meaux Lagny-sur-Marne (24 km of 45 km)

 

’s Morgens heeft u tijd om het prachtige stadscentrum van Meaux te bezoeken. Daarna kunt u de fiets pakken voor een tocht die vooral langs de rivier Marne en het parallel gelegen kanaal gaat. De langere optie voert langs het Canal de l’Ourq, dat Napoleon bouwde om hout, graan en drinkwater naar Parijs te vervoeren. In de middag stapt u aan boord van het schip in Lagny-sur-Marne, een gezellige buitenwijk van Parijs, waar u de nacht zult doorbrengen.

Dag 14: Lagny-sur-Marne – Parijs (38 km of 51 km)

Vandaag gaat de fietstocht verder langs de rivier Marne. Na ongeveer 10 kilometer passeert u het kasteel van Champs-sur Marne, met een prachtige verzameling meubels en schilderijen, en een schitterende Franse tuin. In het gebouw met zijn classicistische architectuur woonden onder meer de markies van Pompadour, de prinses van Conti en de graven van de Vallière. Het is een van de mooist ingerichte kastelen van de regio Île-de-France. Langs de rivieren Marne en Seine fietst u naar de ligplaats in hartje Parijs.

Dag 15: Parijs

Einde van de reis: afscheid en van boord, na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten
 • Reisleider (gegidst – guided)
  Samen met de groep bezoekt u tijdens de fietstochten interessante plekken, waarover de ervaren reisleider uitleg geeft. Gedetailleerde fietskaarten, routebeschrijvingen, tips voor onderweg en een gratis GPS-app zijn beschikbaar voor gasten die individueel en in hun eigen tempo willen fietsen. De reisleider is altijd telefonisch bereikbaar, in het geval van vragen, pech of nood.
 • Op sommige dagen kunt u kiezen tussen een kortere en langere fietsroute. Houd er rekening mee dat het op de kortere fietsroutes niet altijd mogelijk is om alle genoemde hoogtepunten te bezoeken.
 • Als u een fietsdag over wilt slaan, bent u van harte welkom aan boord. Even heerlijk ontspannen, terwijl het schip naar de volgende plek vaart. Er wordt geen lunch geserveerd, maar u kunt onderweg uw lunchpakket nuttigen.
 • De genoemde fietsafstanden in het programma zijn bij benadering.
 • De reisdetails zijn onderhevig aan wijzigingen, vanwege nautische, technische, meteorologische of andere onvoorziene redenen.
 • Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 11 uur ’s morgens uw bagage aan boord te brengen.

Prijzen en beschikbaarheid

Klik op de onderstaande knop om de beschikbaarheid van deze tour te bekijken en/of online te boeken. Er wordt een nieuw scherm geopend.

Hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare (blauwe) data; de gele stip betekent, dat er op deze datum 2 of minder hutten beschikbaar zijn, oranje is ‘op aanvraag’ en rood betekent dat er op deze datum geen hutten beschikbaar zijn. Klik vervolgens op de gewenste datum. Daarna kiest u uw schip (sommige reizen hebben slechts één schip, en daarom is er geen keuze), het aantal hutten in de gewenste (en beschikbare) categorie, eventuele gewenste extra producten, en ‘lokale kosten’ (zoals speciale dieetwensen, die u meestal aan boord betaalt). Aan de rechterkant vindt u het ‘Boekingsoverzicht’. Na het invullen van uw voorkeuren en benodigde informatie klikt u op ‘Boek nu’ om uw boeking af te ronden. 

 • Available
 • 2 or less available
 • On request
 • Not available
Departure date -

Choose preferred ship

Please select your cabin(s)


Prijzen en informatie

Krijg 400€ korting per persoon op deze reis.

 • Deze aanbieding is alleen geldig voor de door Boat Bike Tours geselecteerde reis met vertrek op 15 juli 2023.
 • De actie is geldig voor boekingen tot en met 14 juli 2023.
 • Alleen geldig voor nieuwe boekingen.
 • Kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

  Voer kortingscode FRCHM in bij het boeken of vermeld deze bij het telefonisch boeken.

Prijsoverzicht - 2023
Hutsoort Voor juli
2-persoonshut 2 pers. € 3039 2-persoonshut voor alleengebruik (op aanvraag, max. 1) 1 pers. € 4488,50
Inbegrepen in deze reis
 • 15 dagen / 14 nachten
 • 14 x ontbijt
 • Lunchpakketten
 • 12 x driegangendiner
 • Koffie en thee aan boord
 • Welkomstdrankje
 • Gebruik van beddengoed, 1 x wissel beddengoed en handdoeken
 • Dagelijkse schoonmaak van uw hut
 • Airco in iedere hut
 • Dagelijkse fietsinstructie
 • Volledig begeleide reis (vanaf 18 gasten: 2 reisleiders en 2 fietsgroepen)
 • Enkele avondwandelingen
 • Kosten voor veerponten
 • GPS-routes
 • Gebruik van een fietshelm
 • Gebruik van een waterdichte fietstas
 • Biologisch afbreekbare bidon
 • Bezoek Chateau Chantilly
 • Bezoek Clairière de l’Armistice
 • Bezoek museum Chemin des Dames
 • Bezoek Champagne Mercier
 • Bezoek kaasboerderij Ganot
 • Wi-Fi
 • De CO2 van deze reis wordt gecompenseerd via non-profit organisatie Justdiggit
Niet inbegrepen in deze reis
 • 2x diner
 • Drankjes
 • Fietshuur of huur e-bike
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Fooien (naar eigen inzicht)
 • Entreegelden en excursies (niet genoemd onder ‘Inbegrepen’)
 • Reis naar/van de vertrekhaven
 • Parkeerkosten
 • Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Fietsen/e-bikes
 • De fietsen zijn van het merk Gudereit met 11 versnellingen, handremmen, slot en fietstas.
 • De e-bikes zijn van het merk Gudereit EC-4 met 8 versnellingen, handremmen, slot en fietstas (alleen op aanvraag, beperkt aantal (6 stuks) beschikbaar).
 • Het meenemen van een eigen fiets/e-bike is niet mogelijk, vanwege ruimtegebrek aan dek. Alleen voor speciale fietsen is dit, alleen mogelijk na overleg en indien plaats beschikbaar.
 • Extra e-bikes (max. 4) zijn mogelijk op aanvraag en tegen meerprijs (incl. transportkosten)
Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2023

2023:

 • Huurfiets Premium: €200 per periode
 • Huur E-Bike Premium: €440 per periode – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • Parkeren eigen fiets/E-Bike: het is niet mogelijk om uw eigen fiets/E-bike mee te nemen op deze schepen, vanwege te weinig ruimte op het dek.

 Beschikbare schepen voor deze reis

Premium Ervaar meer comfort, kleinere groepen en extra’s.
Boutique schip Fleur België, Frankrijk, Nederland

Reizen in Frankrijk

Deels overdekt zonnedek

Gratis koffie en thee gekoeld (bruisend) water 24/7

Individueel regelbare airconditioning

max. 20 gasten
10 hutten
6 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Brugge Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Parijs
korting
Brugge - Parijs of Parijs- Brugge Per fiets door Vlaanderen & Frankrijk

Prachtig fietsen in België en Noord-Frankrijk

Herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog

Geniet van Parijs, de Lichtstad

Premiumschepen met max. 20 tot 24 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 15 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 2 Moeilijkheidsgraad 2
Parijs Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Epernay
Parijs - Epernay of Epernay - Parijs Geniet van de prachtige Champagnestreek

E-Bike tochten door de Champagnestreek

Beroemde champagnekelders in Epernay

Parijs, een must voor Europese bezoekers

Premiumschip met max. 24 gasten

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 7 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 2 Moeilijkheidsgraad 2
Auxerre Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Moret sur Loing
Bourgondië: Auxerre - Moret of Moret - Auxerre Het land van het goede leven

Fietsen door een schitterend landschap

Kunst en cultuur in Sens en Auxerre

Geniet van heerlijke Bourgondische wijnen

Premiumschepen met max. 24 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
4 stars
1 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 2 Moeilijkheidsgraad 2

Uw gekozen reis:

Wijnstreek Champagne: Parijs – Parijs

Prijsopgave aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.