25% zomerkorting en nu boeken en toch flexibel blijven Bekijk onze acties
Sluiten
Terug naar het overzicht

Moezelreis: Koblenz – Merzig of Merzig – Koblenz

Riesling wijnen en Romeinse geschiedenis
Koblenz Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Merzig
Vanaf €1139 p.p.

Hoogtepunten van deze reis

Rustig fietsen door wijngaarden

Romeinse geschiedenis in Trier

Proef de beste Rieslingwijnen van de regio

Schip met max. 20 passagiers

Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen

Wat betreft reisbestemmingen voor fietstochten in Europa zijn er maar weinig gebieden die mooier zijn dan het rivierdal van de Moezel en de Saar in Duitsland. Tijdens deze fietsreis kunt u dit ontdekken en zelf ervaren. In één woord, het is een “schitterende” regio, gekenmerkt door een betoverend landschap, sprookjesachtige kastelen, bekroonde wijngaarden op onmogelijk steile hellingen en historische middeleeuwse stadjes en dorpjes.

De rustige zusjes van de Rijn, de Moezel en de Saar, kronkelen van het ene schilderachtige dorp naar het andere en bieden een onovertroffen uitzicht op kastelen hoog op de heuvels, stenen burchten, schilderachtige wijnmakerijen en nog veel, veel meer. Dagelijks fietst u door deze magische regio en bezoekt u cultuurrijke steden, neemt u de bezienswaardigheden van de ongerepte natuur in u op en maakt u kennis met de plaatselijke wijnbouwers en bottelaars. Ook heeft u de mogelijkheid om de rijke geschiedenis van de regio te herbeleven. Het is zonder twijfel een fietsvakantie die u niet mag missen! De fietspaden langs de oevers van de Moezel en de Saar hebben geen noemenswaardige hoogteverschillen en zijn geasfalteerd of verhard.

De Moezel is met een lengte van 544 km de langste zijrivier van de Rijn en tevens de op één na belangrijkste scheepvaartroute van Duitsland, terwijl de Saar met een lengte van 246 km de langste zijrivier van de Moezel is. De geschiedenis van de regio langs de oevers van de Moezel en de Saar gaat terug tot de Romeinse tijd, zo’n 2000 jaar geleden. Voor fietsers is er veel te zien: wijngaarden, prachtige vakwerkhuizen uit de middeleeuwen, de Porta Nigra uit het Romeinse tijdperk in Trier – het oudste verdedigingswerk van Duitsland – en de “Duitse Hoek” aan de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn in Koblenz en Saarburg, vaak “Klein Venetië” genoemd. Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van deze gedenkwaardige reis.

Het schip – uw varende hotel
Tussen het fietsen door, vaart u stukjes mee met het schip, dat iedere dag naar een nieuwe bestemming gaat. U dineert, slaapt en ontbijt aan boord. Elke dag krijgt u een lunchpakket mee en kunt u kiezen tussen een langere en kortere fietstocht. Een dag meevaren behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn huurfietsen aan boord, maar u mag ook uw eigen fiets meenemen.

Reisleider
Onder begeleiding van een ervaren reisleider bezoekt u, samen met de groep, tijdens de dagelijkse fietstochten interessante plaatsen en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht hoort u alles over wat u onderweg tegenkomt. U kunt er ook voor kiezen om de fietstochten zelfstandig te fietsen in uw eigen tempo met behulp van een gedetailleerde fietskaart, gps-aanwijzingen via de gratis Ride With GPS-app en geprinte routebeschrijvingen (beschikbaar aan boord).

Dag tot dag programma Koblenz - Merzig

Cursief gedrukte gedeeltes worden door het schip afgelegd.

Alle afstanden zijn ‘afstanden bij benadering’ van aanbevolen fietstochten.

De geplande route is onderhevig aan veranderingen als gevolg van nautische, technische of meteorologische redenen en andere onvoorziene omstandigheden.

Dag 1: Koblenz

De Flora wacht op u in Koblenz, waar de bemanning u vanaf 14.00 uur aan boord zal verwelkomen. De eerste middag en nacht brengt u door in Koblenz, een gastvrije stad om te verkennen. “Koblenz” is een verbastering van het Latijnse woord confluentes, wat “samenvloeiing” betekent. De Romeinen gaven die naam aan het kamp dat ze rond het jaar 14 na Christus bouwden, op de plek waar de rivieren Rijn en Moezel samenkomen. In de Tweede Wereldoorlog werd de stad bijna volledig verwoest, maar een aantal kostbare monumenten zijn nog steeds een bezoek waard, zoals de Deutsches Eck, de Romaanse basiliek van St. Kastor en het Kurfürstliches Schloss.

Dag 2: Koblenz – Alken | Alken – Moselkern – Cochem (40 km)

Uw tocht begint vanochtend als de Flora naar Alken vaart waar u, na het uitdelen van de fietsen, naar Moselkern fietst. Het dorp Moselkern is wereldberoemd om zijn burcht, Burg Eltz. Dit bolwerk is een van de meest indrukwekkende middeleeuwse gebouwen van West-Europa. Het is echter niet gemakkelijk te bereiken, u moet het laatste stuk wandelen om de burcht te bereiken. Na een bezoek aan Burg Eltz vervolgt u de fietstocht naar Cochem, een van de meest bezochte wijnplaatsen van het Moezelgebied. Cochem is een gezellig, karakteristiek stadje met wijnkelders en vakwerkhuizen.

Dag 3: Cochem – Beilstein – Zell aan de Moezel (39 km)

Na het ontbijt fietst u naar Beilstein, een van de best bewaarde historische dorpen langs de Moezel. De ruïne van de burcht Metternich ligt hoog boven het dorp en u heeft de mogelijkheid om deze te verkennen. Na het verlaten van Beilstein passeert u bij Bremmer Calmont de steilste wijngaard van Europa – met hellingen tussen 50 en 55 graden. De tocht van vandaag eindigt in het wijndorp Zell aan de Moezel, dat in de wijnwereld bekend staat om de wijn “Zeller Schwarze Katz”. In Zell moet u van de gelegenheid gebruik maken om de goede wijnen van de Moezel te leren kennen.

Dag 4: Zell aan de Moezel – Bernkastel-Kues (45 km)

Vandaag fietst u van Zell aan de Moezel naar het romantische dorpje Traben-Trarbach, gelegen op de linkeroever van de Moezel en beroemd om zijn Jugendstil (art nouveau) architectonische stijl. Van daaruit rijdt u door de wijnstad Kröv – bekend om zijn populaire Kröver-wijn – naar Bernkastel-Kues, uw bestemming voor de nacht. De grote vakwerkhuizen rond de markt van Bernkastel-Kues dateren uit de Middeleeuwen en zijn een lust voor het oog. Je bereikt het schip in Kues na een rondleiding door de stad.

Dag 5: Bernkastel-Kues – Neumagen – Schweich (27 of 54 km) | Schweich – Trier

Stroomopwaarts van Bernkastel strekken zich op veel plaatsen prachtige wijngaarden uit. De witte Moezelwijn uit dit gebied is zowel in het binnenland als in het buitenland een begrip geworden.

Vandaag fietst u langs Piesport en Trittenheim, beide grote namen. Piesport produceert een aantal prachtige witte wijnen. Vooral de “Piesporter Goldtröpfchen” geniet een grote populariteit. Trittenheim ligt in een scherpe haarspeldbocht van de Moezel. Het is omgeven door bergen die bedekt zijn met uitgestrekte wijngaarden. De Laurentiuskapelle, met zijn gotische koor, ligt midden in de wijngaarden. Vanuit Schweich gaat u met het schip naar Trier, een interessante en levendige stad, de oudste van Duitsland. Volgens de Romeinen werd Trier rond het jaar 15 voor Christus gesticht door Caesar Augustus onder de naam Augusta Treverorum. Als handelsstad en bestuurscentrum bloeide Trier in de late keizertijd op.

Deze Romeinse gouden eeuw heeft Trier met een behoorlijk aantal indrukwekkende monumenten achtergelaten. Het meest authentiek is de stadspoort Porta Nigra, die rond 18 n. Chr. werd gebouwd.

Dag 6: Trier – Wasserbillig (Lux) – Saarburg (38 km)

Vandaag volgt u de Saar naar onze volgende bestemming, Saarburg.
Saarburg is een intrigerende oude stad, gelegen in het mooiste deel van het Saardal, waar de oevers dicht bebost zijn. De burcht van Saarburg werd hier in het midden van de 10e eeuw gebouwd. In het centrum van de stad komen we een 20 meter hoge waterval tegen. Aan de voet van deze waterval staat een oude molen die door een beekje wordt aangedreven. De meeste oude huizen in dit deel van de stad zijn volledig intact en dateren uit de 17e en 18e eeuw, wat Saarburg een schilderachtige uitstraling geeft. Diner in de stad vanavond naar eigen wens.

Dag 7: Saarburg – Merzig (37 km)

Uw laatste fietsdag voert u eerst door de Saarschleife, een natuurwonder in Orscholz. Vanaf de top van de Cloef geniet u van deze prachtige rivierloop, terwijl de Saar door het dichtbegroeide dal slingert. Later gaat de tocht verder naar Mettlach, waar u de beroemde keramiekfabriek van Villeroy & Boch kunt bezoeken.
Daarna keert u terug naar het schip in Merzig, waar u van een afscheidsdiner kunt genieten.

Dag 8: Merzig

Einde van de reis: ontscheping na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten
 • Reisleider (gegidst – guided)
  Samen met de groep bezoekt u tijdens de fietstochten interessante plekken, waarover de ervaren reisleider uitleg geeft. Gedetailleerde fietskaarten, routebeschrijvingen, tips voor onderweg en een gratis GPS-app zijn beschikbaar voor gasten die individueel en in hun eigen tempo willen fietsen. De reisleider is altijd telefonisch bereikbaar, in het geval van vragen, pech of nood.
 • Op sommige dagen kunt u kiezen tussen een kortere en langere fietsroute. Houd er rekening mee dat het op de kortere fietsroutes niet altijd mogelijk is om alle genoemde hoogtepunten te bezoeken.
 • Als u een fietsdag over wilt slaan, bent u van harte welkom aan boord. Even heerlijk ontspannen, terwijl het schip naar de volgende plek vaart. Er wordt geen lunch geserveerd, maar u kunt onderweg uw lunchpakket nuttigen.
 • De genoemde fietsafstanden in het programma zijn bij benadering.
 • De reisdetails zijn onderhevig aan wijzigingen, vanwege nautische, technische, meteorologische of andere onvoorziene redenen.
 • Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 11 uur ’s morgens uw bagage aan boord te brengen.

 

Dag tot dag programma Merzig - Koblenz

Cursief gedrukte gedeeltes worden door het schip afgelegd.

Alle afstanden zijn ‘afstanden bij benadering’ van aanbevolen fietstochten.

De geplande route is onderhevig aan veranderingen als gevolg van nautische, technische of meteorologische redenen en andere onvoorziene omstandigheden.

Cursief gedrukte gedeeltes worden door het schip afgelegd.

Alle afstanden zijn ‘afstanden bij benadering’ van aanbevolen fietstochten.

De geplande route is onderhevig aan veranderingen als gevolg van nautische, technische of meteorologische redenen en andere onvoorziene omstandigheden.

Dag 1: Merzig

De Flora wacht op u in Merzig, waar de bemanning u vanaf 14.00 uur aan boord verwelkomt. U brengt uw eerste nacht en avond door in Merzig. Bezienswaardigheden zijn de Romaanse Sint-Pietersbasiliek uit de 12e eeuw en het voormalige kasteel van aartsbisschop Sötern (1625), een juweel van barokke architectuur dat nu dienst doet als stadhuis.

Dag 2: Merzig – Saarburg (37 km)

Na het uitdelen van de fietsen rijdt u op uw eerste fietsdag naar Mettlach waar u de beroemde keramiekfabriek van Villeroy & Boch kunt bezoeken. Op weg daarheen fietst u door de Saarschleife, een natuurwonder in Orscholz. Vanaf de top van de Cloef kunt u deze prachtige rivierloop bekijken terwijl de Saar door het dichtbegroeide dal kronkelt. In de middag keert u terug naar het schip in Saarburg. Saarburg is een interessante oude stad, gelegen in het mooiste deel van het Saardal, waar de oevers van de rivier gehuld zijn in bos. De burcht van Saarburg is hier in het midden van de 10e eeuw gebouwd. In het centrum van de stad vindt u een 20 meter hoge waterval met aan de voet een oude molen, die door een beekje wordt aangedreven. De meeste oude huizen in dit deel van de stad stammen uit de 17e en 18e eeuw en zijn nog steeds intact, wat Saarburg zijn schilderachtige uiterlijk geeft.

Dag 3: Saarburg – Wasserbillig (Lux) – Trier (27 of 32 km)

De tocht van vandaag gaat vanuit Saarburg door het idyllische natuurgebied langs de kronkelende oevers van de Saar. Vervolgens gaat u verder naar Wasserbillig in Luxemburg en vandaar naar het monument “Igeler Säule”. Later bereikt u Trier, uw bestemming van de dag, waar de Flora op u wacht.  Een wandeling door Trier, gesticht in het jaar 16 voor Christus, is een overweldigende reis door de millennia, waarbij geen enkele andere plaats in Duitsland u zo’n gevoel voor de Romeinse tijd kan geven. Hoogtepunten zijn indrukwekkende bouwwerken zoals de Porta Nigra, de Konstantinbasilika en het Romeinse amfitheater. Dineer vanavond in de stad volgens uw eigen wensen.

Dag 4: Trier – Schweich | Schweich – Bernkastel (27 of 54 km)

Stroomafwaarts van Trier doorkruisen prachtige wijngaarden het landschap op veel plaatsen. De witte Moezelwijn is niet voor niets in het buitenland een begrip geworden. Vandaag fietst u langs Trittenheim en Piesport, beide grote namen. De stad Trittenheim ligt in een scherpe haarspeldbocht in de Moezel, omgeven door bergen met uitgestrekte wijngaarden. De Laurentiuskapelle, met zijn gotische koor, ligt midden in de wijngaarden. Piesport produceert een aantal prachtige witte wijnen, waarvan vooral de “Piesporter Goldtröpfchen” grote bekendheid geniet. Uw eindbestemming is Bernkastel-Kues, waarvan het middeleeuwse marktplein met zijn vele vakwerkhuizen u uitnodigt om uit te rusten.

Dag 5: Bernkastel-Kues – Traben-Trarbach – Zell aan de Moezel (45 km)

De fietstocht van vandaag brengt u naar het romantische dorpje Traben-Trarbach, gelegen op de linkeroever van de Moezel en beroemd om zijn Jugendstil (art nouveau) architectonische stijl. Verderop aan de Moezel is uw bestemming voor vandaag Zell aan de Moezel, beroemd in de wijnindustrie voor de wijn “Zeller Schwarze Katz”. In Zell raden wij u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om de goede wijnen van de Moezel te leren kennen.

Dag 6: Zell – Beilstein – Cochem (39 km)

Beilstein, de “Doornroosje van de Moezel”, is een van de best bewaarde historische dorpen langs de rivier en is het hoogtepunt van de huidige fietstocht. Torenhoog boven het dorp liggen de ruïnes van kasteel Metternich, die u kunt verkennen. De tocht van vandaag eindigt in Cochem, een mooi stadje met historische vakwerkhuizen, een pittoresk oud centrum en de Reichsburg, een op een bergkegel gelegen hoogteburcht.

Dag 7: Cochem – Karden | Karden – Winningen (38 km) | Winningen – Koblenz 

Vandaag vaart u met het schip naar Karden, vanwaar u een bezoek brengt aan de koningin van de Duitse burchten, de indrukwekkende Burg Eltz. U bevindt zich nog steeds middenin het wijngebied en fietst onder andere langs Klotten, Pommern, Karden en Alken. Dit zijn allemaal typische Moezelstadjes, met mooie vakwerkhuizen en natuurlijk hun eigen wijnen. De “Pommerner Sonnenuhr” is een echte aanrader. Vanuit Winningen gaat u met de Flora mee voor een laatste vaartocht naar de eindbestemming: Koblenz. Deze fascinerende en historische stad is al eeuwenlang een belangrijk defensief en economisch centrum. Hoogtepunten zijn de oude burcht Ehrenbreitstein, die de rechteroever van de Rijn domineert, de 12e eeuwse burcht Alte Burg en de oude stad Koblenz.

Dag 8: Koblenz

Einde van de reis: ontscheping na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten
 • Reisleider (gegidst – guided)
  Samen met de groep bezoekt u tijdens de fietstochten interessante plekken, waarover de ervaren reisleider uitleg geeft. Gedetailleerde fietskaarten, routebeschrijvingen, tips voor onderweg en een gratis GPS-app zijn beschikbaar voor gasten die individueel en in hun eigen tempo willen fietsen. De reisleider is altijd telefonisch bereikbaar, in het geval van vragen, pech of nood.
 • Op sommige dagen kunt u kiezen tussen een kortere en langere fietsroute. Houd er rekening mee dat het op de kortere fietsroutes niet altijd mogelijk is om alle genoemde hoogtepunten te bezoeken.
 • Als u een fietsdag over wilt slaan, bent u van harte welkom aan boord. Even heerlijk ontspannen, terwijl het schip naar de volgende plek vaart. Er wordt geen lunch geserveerd, maar u kunt onderweg uw lunchpakket nuttigen.
 • De genoemde fietsafstanden in het programma zijn bij benadering.
 • De reisdetails zijn onderhevig aan wijzigingen, vanwege nautische, technische, meteorologische of andere onvoorziene redenen.
 • Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 11 uur ’s morgens uw bagage aan boord te brengen.

Prijzen en informatie

Prijzen en beschikbaarheid

Hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare (blauwe) data; de gele stip betekent, dat er op deze datum 2 of minder hutten beschikbaar zijn, oranje is ‘op aanvraag’ en rood betekent dat er op deze datum geen hutten beschikbaar zijn. Klik vervolgens op de gewenste datum. Daarna kiest u uw schip (sommige reizen hebben slechts één schip, en daarom is er geen keuze), het aantal hutten in de gewenste (en beschikbare) categorie, eventuele gewenste extra producten, en ‘lokale kosten’ (zoals speciale dieetwensen, die u meestal aan boord betaalt). Aan de rechterkant vindt u het ‘Boekingsoverzicht’. Na het invullen van uw voorkeuren en benodigde informatie klikt u op ‘Boek nu’ om uw boeking af te ronden. 

 • Available
 • 2 or less available
 • On request
 • Not available
Departure date -

Choose preferred ship

Please select your cabin(s)

Prijsoverzicht - 2021
Hutsoort Voor alle data
2-Persoonshut 2 pers. € 1139 2-Pers.hut voor alleengebruik (max. 1) 1 pers. € 1708.50 3-Pers.hut (3de persoon kind, max 2) 3 pers. € 1039
Prijsoverzicht - 2022
Hutsoort Voor alle data
2-Persoonshut 2 pers. € 1169 2-Pers.hut voor alleengebruik (max. 1) 1 pers. € 1753,50 3-Pers.hut (3de persoon kind, max 2) 3 pers. € 1069
Inbegrepen in deze reis
 • 8 dagen/7 nachten
 • 7 x ontbijt
 • Lunchpakketten
 • 6 x 3-gangendiner
 • Koffie en thee aan boord
 • Welkomstdrankje
 • Gebruik van beddengoed en handdoeken
 • Dagelijkse reiniging van de cabine
 • Dagelijkse briefings
 • Volledig begeleide fietstochten
 • Enkele korte wandeltochten
 • GPS-routes
 • Gebruik van een waterdichte fietstas
 • Vergoedingen voor veerboten
 • Wi-Fi
 • Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • De CO2 van deze reis wordt gecompenseerd via non-profit organisatie Justdiggit
Niet inbegrepen in deze reis
 • 1x diner
 • Dranken
 • Fietshuur of huur van een e-bike
 • Fietshelm
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Fooien (naar eigen inzicht)
 • Entreegelden en excursies
 • Transfer van/naar de aanlegplaats
 • Parkeerkosten
Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2021

2021:

 • Huurfiets: € 85 per week
 • Huur E-Bike: € 185 per week (alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen)
 • U vindt een beschrijving van de fietsen als u op het schip klikt.
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) huurfietsen €10 per week
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) verhuur e-bike €25 per week
 • Klik op deze link voor meer informatie.
 • Parkeren eigen fiets: € 10 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Parkeren + opladen eigen e-bike: € 25 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Klik op hier voor meer informatie over de huur- en eigen fietsen/e-bikes
 • Fietshelm: u bent niet verplicht een fietshelm te dragen, maar als u deze wenst en zelf niet hebt, kan deze worden gehuurd voor € 10 per reis, alleen bij voorafgaande reservering en betaling.

 

Transfer tussen Koblenz en Merzig:
Er is een goede treinverbinding tussen deze twee steden. Kijk op een van de volgende websites voor dienstregelingen, tickets of meer informatie www.omio.nl or www.trainline.eu.

Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2022

2022:

 • Huurfiets: € 85 per week
 • Huur E-Bike: € 185 per week (alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen)
 • U vindt een beschrijving van de fietsen als u op het schip klikt.
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) huurfietsen €10 per week
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) verhuur e-bike €25 per week
 • Klik op deze link voor meer informatie.
 • Parkeren eigen fiets: € 10 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Parkeren eigen e-bike: € 25 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Klik op hier voor meer informatie over de huur- en eigen fietsen/e-bikes
 • Fietshelm: u bent niet verplicht een fietshelm te dragen, maar als u deze wenst en zelf niet hebt, kan deze worden gehuurd voor € 10 per reis, alleen bij voorafgaande reservering en betaling.

 

Transfer tussen Koblenz en Merzig:
Er is een goede treinverbinding tussen deze twee steden. Kijk op een van de volgende websites voor dienstregelingen, tickets of meer informatie www.omio.nl or www.trainline.eu.

Reizen in Corona-tijd: wij zorgen dat u veilig op reis kunt

We zorgen voor alle mogelijke veiligheidsmaatregelen aan boord door het naleven van de hygiëneregels, de bediening draagt een mondkapje en zorgt voor voldoende ventilatie en extra schoonmaakrondes. Vooraf vullen gasten een gezondheidsverklaring in en tijdens de reis zorgen wij er samen voor dat iedereen (gasten, crew én reisleiding) gezond blijft! Meer informatie op https://www.boatbiketours.nl/aanpassen-aan-het-coronavirus/ Beschikbare schepen voor deze reis

Motorschip Flora Duitsland, Nederland

Ramen die open kunnen

Gratis koffie en thee 24/7

Bergruimte onder de bedden

Derde bed beschikbaar

max. 20 gasten
10 hutten
2 beschikbare reizen met dit schip
Motorschip Allure België, Duitsland, Nederland

Kinderbed optioneel

Ramen die open kunnen

Leeshoek

Deels overdekt zonnedek

max. 20 gasten
10 hutten
2 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Cochem Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Metz
Cochem - Metz of Metz - Cochem 3 landen moezelreis

Rustig fietsen langs wijngaarden in 3 landen

Leer over Romeinse geschiedenis in Trier

Proef de fijne Rieslingwijnen van de regio

Premiumschip met max. 31 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Saarburg Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Koblenz
Saarburg - Koblenz of Koblenz - Saarburg Langs de Moezel en de Saar

Rustig fietsen tussen prachtige wijngaarden

Leer over de Romeinse geschiedenis in Trier

Proef de fijne Rieslingwijnen van de regio

Schip met max. 68 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
5 stars
4 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid fietsen: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Zelfstandig fietsen: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Zelfstandig
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1

Uw gekozen reis:

Moezelreis: Koblenz – Merzig of Merzig – Koblenz

Prijsopgave aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?