Bekijk onze laatste acties op onze aanbiedingen pagina! Alle aanbiedingen

Foto- en reisverhalen wedstrijd

Hebt u ook leuke verhalen over en foto’s van uw reis met Boat Bike Tours? Wij zijn altijd op zoek naar prachtige, verrassende plaatjes en praatjes die de reizen van Boat Bike Tours goed beschrijven. Sfeervolle shots van fietsers – inclusief die met wind tegen, gasten relaxend in het zonnetje aan dek of onderweg tijdens de lunchpauze, reizigers genietend van een gezamenlijke maaltijd of die plezier hebben tijdens een excursie; het kan alles zijn! Alle verhalen over uw ervaringen tijdens een fiets-vaarvakantie met Boat Bike Tours.

Hoe kunt u uw foto’s en reisverhalen versturen?

Upload uw foto’s en stuur een link via Dropbox, WeTransfer, Flickr of andere uploaddienst naar [email protected]. Vergeet niet uw naam, uw reisbestemming en reisdatum te vermelden. Indien u liever niet met naam genoemd wordt in onze uitingen, wilt u dat aangeven.

Voorbeelden van inzendingen

Afgelopen jaren hebben we al vele foto’s en reisverslagen ontvangen. Hier kunt u de inzendingen bekijken.

 

Bekijk ook onze gratis e-books vol reisverhalen voor inspiratie!

Wat kunt u winnen?

Doe mee en stuur ons uw reisverslag en/of foto’s. Met het insturen van een reiservaring krijgt u niet alleen uw eigen pagina op de website (check de reisverslagen-pagina) of worden uw foto’s gebruikt in onze uitingen, we verloten ook een reisvoucher ter waarde van €150 onder alle inzendingen. De trekking vindt ieder jaar in november plaats. Dan maken we de winnaar van de foto- en reisverslagen wedstrijd via Facebook en op onze website bekend.

Voorwaarden

Lees deze voorwaarden voordat u uw (reisverslagen met) foto’s opstuurt:

  • Door het versturen van uw (foto)bestanden geeft u automatisch publicatierecht aan Boat Bike Tours
  • Boat Bike Tours krijgt hiermee toestemming om uw foto’s en verhalen te gebruiken voor de website, brochure, Facebook pagina, advertenties, en andere media en publicaties

 

Winnaar foto- en reisverslagen wedstrijd 2021

De winnaar van onze fotowedstrijd dit jaar is Ruth Summer uit Oostenrijk. Ruth stuurde ons deze prachtige foto’die ze samen met haar vriendin Maria Sprenger maakte op de boot- en fietstocht door de streek Camargue/Provence van Aigues Mortes naar Avignon. Ze vertelde ons het volgende: “Geweldige ervaringen hadden ons te wachten gestaan, uitstekend eten, prachtige landschappen. We konden prachtige herinneringen mee naar huis nemen.”

Winnaar foto- en reisverslagen wedstrijd 2020

De winnaar van de foto- en reisverslagen wedstrijd van 2020 is geworden: Rena Elzer uit Duitsland. Zij maakte een schitterende, frisse foto van een fietser door een rustig landschap, onderweg tijdens de Noordroute. De tweede prijs is gewonnen door Kitty Bruno uit Friesland, met haar prachtige rustgevende foto van de opkomende zon, op de reis van Amsterdam naar Brugge. De derde plaats is voor Peter Hebb uit Canada, die met de foto van zijn reis (eveneens van Amsterdam naar Brugge) in 2019, precies weet weer te geven waarom onze reizen zo uniek zijn: maar liefst zes nationaliteiten aan tafel! Iets dat we helaas in 2020 allemaal hebben moeten missen.