Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Eindelijk verschijnt er steeds meer licht aan het einde van de tunnel. Het aantal vaccinaties in tal van landen neemt steeds sneller toe. Het Europees Parlement heeft een belangrijke stap gezet door de plannen voor een Europees Vaccinatie Paspoort goed te keuren waardoor internationaal reizen weer eenvoudiger wordt. En de Nederlandse regering heeft in haar “Openingsplan” beschreven hoe de samenleving weer stapsgewijs kan worden heropend. Daarmee komt de start van ons seizoen steeds dichterbij.


Boat Bike Tours stelt maandelijks kortingsacties en campagnes vast die ook gelden voor boekingen door met ons samenwerkende partners. Boat Bike Tours heeft de huidige acties wederom enigszins aangepast. Elk van de twee acties is beschikbaar voor alle nieuwe boekingen tot en met 31 mei 2021.

De “last-minute korting” wordt verlengd en is nu van toepassing op nieuwe boekingen voor reizen met boekingsdatum t/m 31 mei 2021 en een begindatum vóór 1 juli 2021:

• Een klant krijgt 25% korting op de reguliere reissom (hutprijs).

• Deze kortingsactie is alleen geldig voor nieuwe boekingen t/m 31 mei 2021 voor een reis met een begindatum vóór 1 juli 2021.

• Deze kortingsactie is alleen geldig voor reizen waarvoor Boat Bike Tours de organiserende touroperator is, met uitzondering van de reizen in Duitsland met het schip de Patria.

Gebruik voor de 25% kortingsactie bij boeking via de partner-login de “coupon code” OPENUP21

Daarnaast zijn de volgende nieuwe “Super-FLEX-voorwaarden” voor nieuwe boekingen die worden gemaakt t/m 31 mei 2021 voor alle reizen die starten in 2021 van toepassing:

• Dit tijdelijke flexibele boekingsbeleid stelt een klant in staat om zijn boeking (reisdatum) te wijzigen zonder daarvoor een vergoeding te betalen.

• Deze actie is alleen geldig voor nieuwe boekingen t/m 31 mei 2021 met een reisdatum in 2021.

• Deze actie is alleen van toepassing op reizen waarvan Boat Bike Tours de organiserende touroperator is.

• Een klant kan de boeking zonder opgaaf va redenen en zonder omboekingskosten wijzigen naar een nieuwe reisdatum als de nieuwe reis voór 30 september 2022 plaatsvindt.

• Een klant kan de boeking tot 1 maand voor aanvang van de oorspronkelijk geboekte reis wijzigen.

• De wijziging van de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

• Als de nieuwe boeking een andere prijs heeft, moet de klant de nieuwe prijs betalen.

Gebruik voor de Super-FLEX-voorwaarden bij boeking via de partner-login coupon code FREE21

Afhankelijk van de ontwikkelingen zal Boat Bike Tours eind mei 2021 wellicht nieuwe acties aankondigen die geldig zijn voor nieuwe boekingen gemaakt op / na 1 juni 2021.

Van belang voor de start het seizoen (zie ook onze partner-update April voor uitgebreide informatie):

· “Veilig én comfortabel reizen in tijden van het coronavirus”: uitgebreide informatie op: https://www.boatbiketours.nl/aanpassen-aan-het-coronavirus/

· Corona Covid-19-protocol voor fiets-vaarvakanties (Nederlands) – ook beschikbaar als pdf-download: https://www.boatbiketours.nl/corona-protocol-fiets-vaarvakanties/

• Onze videoclips die onze maatregelen aan boord tonen zijn ook beschikbaar in drie talen (D – ENG – NL) “white label” zodat onze partners deze ook op hun website kunnen publiceren: https://www.flickr.com/photos/boatbiketours/albums/72157718168340641

Enkele wijzigingen in onze planning voor 2022

We moesten al enkele wijzigingen aanbrengen in onze seizoensplanning voor 2022: alle wijzigingen en updates zijn te vinden (of zullen binnenkort beschikbaar zijn) in onze Dropbox voor 2022:

1. In 2022 start en eindigt onze reis Noord-Holland en Friesland op zaterdagen in Amsterdam. Oorspronkelijk stond deze tour, net als in 2021, gepland voor zo.-zo. Het kleinere schip De Holland start het seizoen 2022 op dit traject en wordt medio mei door de grotere De Willemstad vervangen.

2. Het eerste vertrek van onze Hanzeroute met De Holland is nu half mei.

3. In 2022 voegen we een nieuw schip toe aan onze populaire reis Zuid-Holland en omgeving: De Poseidon zal gedurende het seizoen verschillende extra afvaarten doen, maar met start / einde op zondagen. De Poseidon is qua grootte en stijl te vergelijken met De Amsterdam. Het reisprogramma is inhoudelijk identiek.

4. Voor eind september en oktober 2022 hebben we voor onze premium reizen tussen Amsterdam en Brugge v.v. enkele afvaarten toegevoegd en gewijzigd.

Als u (enkele van) deze reizen voor 2022 al hebt gepubliceerd, controleer dan zorgvuldig de details van deze updates en wijzigingen in onze Dropbox voor 2022.

UPDATE: 30 APRIL 2021