Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

We wensen u een gelukkig, gezond en succesvol nieuwjaar!

Door de ontwikkeling van de pandemie is de boekingsstemming momenteel – ondanks de eerste lichtpunten aan de horizon – nog laag. Om boekingen van potentieel geïnteresseerde klanten te stimuleren, stelt Boat Bike Tours maandelijkse campagnes vast die ook gelden voor boekingen door onze samenwerkingspartners.

De lopende acties worden om genoemde redenen als volgt t/m eind februari verlengd:

De uitgebreide vroegboekkorting is van toepassing op nieuwe boekingen door klanten uit alle landen van herkomst voor niet-premium reizen tussen 15 januari en 28 februari 2021:

  • Een klant krijgt 25% korting op de reguliere reissom.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe boekingen tussen 15 januari en 28 februari 2021 met een reisdatum vóór 1 juni 2021.
  • Deze actie is alleen geldig voor niet-premium reizen waarvoor Boat Bike Tours de organiserende touroperator is, met uitzondering van alle Sail & Bike reizen in Nederland, de nieuwe reis met de LENA MARIA in Friesland en met uitzondering van de reizen met PATRIA langs de rivieren Moezel, Saar, Rijn en Neckar in Duitsland.

De volgende actie is uitsluitend van toepassing is op boekingen door overzeese klanten (herkomst: buiten Europa):

Voor nieuwe boekingen voor PREMIUM REIZEN door klanten uit alle overzeese markten * (d.w.z. niet-Europese klanten) gemaakt tussen 15 januari en 28 februari, is het volgende tijdelijke flexibele boekingsbeleid van toepassing:

  • Dit tijdelijke flexibele boekingsbeleid stelt een klant in staat om zijn boeking (reisdatum) te wijzigen zonder daarvoor een vergoeding te betalen.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe boekingen tussen 15 januari en 28 februari 2021 met een reisdatum vóór 1 juni 2021.
  • Deze actie is alleen van toepassing op premium reizen waarvan Boat Bike Tours de organiserende touroperator is.
  • Een klant kan de boeking wijzigen naar een nieuwe reisdatum indien de nieuwe reis voór 30 september 2022 plaatsvindt.
  • Een klant kan de boeking tot 3 maanden voor aanvang van de reis wijzigen.
  • De wijziging van de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.
  • Als de nieuwe boeking een andere prijs heeft, moet de klant de nieuwe prijs betalen.

De verschillende acties kunnen niet worden gecombineerd.

Eind februari 2021 zullen we onze nieuwe acties aankondigen die geldig zijn voor boekingen gemaakt op / na 1 maart 2021.

UPDATE: 15 JANUARI 2021