Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Boat Bike Tours stelt maandelijks kortingsacties en campagnes vast die ook gelden voor boekingen door met ons samenwerkende partners. Boat Bike Tours heeft de huidige acties enigszins aangepast. De aangepaste acties zijn geldig tot en met 30 april 2021. Elk van de twee acties is beschikbaar voor alle klanten (zowel Europese als overzeese), maar verschilt per type tour (premium of niet-premium):

De “last-minute korting” is van toepassing op nieuwe boekingen voor niet-premium reizen (dus: zonder premium pakket) door klanten uit alle landen van herkomst met boekingsdatum t/m 30 april 2021:

 • Een klant krijgt 25% korting op de reguliere reissom (hutprijs).
 • Deze kortingsactie is alleen geldig voor nieuwe boekingen t/m 30 april 2021 met een reisdatum vóór 1 juni 2021.
 • NIEUW is, dat deze kortingsactie ook geldt voor nieuwe boekingen voor onze reis Zuid-Holland en omgeving met het schip De Amsterdam met een startdatum vóór 1 juli 2021.
 • Deze kortingsactie is alleen geldig voor niet-premium reizen waarvoor Boat Bike Tours de organiserende touroperator is, met uitzondering van alle Sail & Bike reizen in Nederland.

 

Voor nieuwe boekingen voor PREMIUM REIZEN (incl. premium pakket) die starten in 2021 door klanten uit alle herkomstlanden die worden gemaakt t/m 30 april 2021 is het volgende tijdelijke “flexibele boekingsbeleid” van toepassing:

 • Dit tijdelijke flexibele boekingsbeleid stelt een klant in staat om zijn boeking (reisdatum) te wijzigen zonder daarvoor een vergoeding te betalen.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe boekingen t/m 30 april 2021 met een reisdatum in 2021.
 • Deze actie is alleen van toepassing op premium reizen waarvan Boat Bike Tours de organiserende touroperator is.
 • Een klant kan de boeking wijzigen naar een nieuwe reisdatum als de nieuwe reis voór 30 september 2022 plaatsvindt.
 • Een klant kan de boeking tot 3 maanden voor aanvang van de reis wijzigen.
 • De wijziging van de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.
 • Als de nieuwe boeking een andere prijs heeft, moet de klant de nieuwe prijs betalen.

De verschillende acties kunnen niet worden gecombineerd. Eind april 2021 zal Boat Bike Tours wellicht nieuwe acties aankondigen die geldig zijn voor boekingen gemaakt op / na 1 mei 2021.

Boat Bike Tours heeft de seizoensplanning voor 2022 afgerond. Alle reisprogramma’s voor 2022 met data, prijzen en details zijn beschikbaar in drie talen als pdf-bestanden om te downloaden vanuit Dropbox op: https://www.dropbox.com/sh/k6kmp85qifuxqzm/AAC5PLIsczZtD7nmJAC_902Pa?dl=0

Nadat Boat Bike Tours vanaf juni 2020 succesvol weer reizen heeft uitgevoerd, hebben we ons “Corona-protocol voor fiets-vaarvakanties” bijgewerkt voor het seizoen 2021. Alle reizen in 2021 worden uitgevoerd in het kader van dit Corona-protocol.

Vanaf het begin van het seizoen 2021 ondergaan de bemanning en reisleiders van elk schip wekelijks voor aanvang van elke reis een Covid-test. De regels die zijn opgesteld door de verantwoordelijke autoriteiten (in het land van reizen, in het land van herkomst en, indien van toepassing, in de landen van doorreis) zijn van toepassing op alle geboekte gasten.

In dit verband willen wij u, onze samenwerkingspartners, vragen om alle geboekte gasten een kopie van ons Corona-protocol te sturen en hen te informeren over andere belangrijke zaken in dit verband. Hiervoor zijn de volgende informatiebronnen beschikbaar:

 

Naar aanleiding van de online ITB NOW in maart 2021 werd Boat Bike Tours door het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) uitgenodigd om haar fiets-vaarvakanties te presenteren. Hiervoor hebben we een videopresentatie van 15 minuten gemaakt van een combinatie van enkele van onze bestaande videoclips en nieuw materiaal.

Aangezien het onder de huidige omstandigheden voor onze partners moeilijk is om onze schepen en reizen ter plaatse te leren kennen is deze video ook zeer geschikt als onlineproducttraining voor de medewerkers van onze partners, zodat zij het reisconcept ‘fietsen en varen’ toch beter leren kennen en daardoor ook beter kunnen verkopen. Deze videopresentatie (helaas alleen beschikbaar in het Engels) vindt u op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=NDJgA9MWrkM

UPDATE: 30 MAART 2021