Bekijk onze laatste aanbiedingen op onze actiepagina! Zie alle aanbiedingen

Valentijnsdag komt eraan! Een romantisch uitje plannen kan een uitdaging zijn. Creatief zijn en en hoopvol blijven, is belangrijk. Vooral in deze lastige tijd. Dus is het fijn om alvast wat inspiratie op te doen voor uw volgende vakantie. Even heerlijk wegdromen!

Voor een geweldige reis hoeft u echt niet zover van huis te gaan. Boat Bike Tours heeft een mooie mix aan fiets-vaarvakanties in Nederland en België, maar ook in Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Vraag gratis prijsopgave aan

 

Hoe kiest u de reis die het beste bij u past? Door het beantwoorden van een paar vragen:

Met WIE droomt u ervan om op reis te gaan?

Misschien droomt u ervan om in uw eentje te reizen en onderweg nieuwe mensen te ontmoeten. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw partner de ideale reisgenoot is. Of wilt u liever met de hele familie op pad na zo’n lange tijd zonder elkaar? Wie zorgt of zorgen ervoor dat dit voor u de perfecte vakantie wordt?

WANNEER wilt u graag reizen?

Houdt u van reizen in de zomer, als het lekker warm is en de zee  of een meertje voor verkoeling zorgt? Of geniet u meer van de lente? In het voorjaar staan de tulpen in bloei en lijkt het alsof u door een grote bloementuin fietst. Misschien is voor u de herfst beter, als de bladeren van kleur veranderen. De temperaturen zijn weliswaar wat lager dan in de zomer, maar het kan zeker nog heel aangenaam zijn. Wat is uw favoriete periode om te reizen?

WAAR wilt u heen?

U hoeft niet ver weg om zoveel moois te zien. Nergens anders vindt u zoveel fietspaden als in Nederland. Geniet van de rivierlandschappen bij de Rijn, Linge, Waal en Maas. Of dompel uzelf onder in de historie van de Hanzesteden. Ook schitterend zijn de duinen van Noord-Holland, met een uitstapje naar Friesland en waddeneiland Texel.

De lekkerste wijnen uitproberen, kan dan bijvoorbeeld in Duitsland. Of bent u meer een liefhebber van champagne?

WAAROM reist u graag?

Welke manier van reizen maakt u gelukkig? Bent u graag in beweging? Met fietsen komen er heel wat geluksstofjes in het lichaam vrij. Misschien bent u gek op de natuur of wilt u meer leren over de geschiedenis van een gebied. Of bent u een echte levensgenieter? Zo kunt u in Friesland oranjekoeken uitproberen en in Gent genieten van de bieren van Stadsbrouwerij Gruut.

HOE reist u het liefst?

Wanneer u aan uw ideale reis denkt, verschijnt er dan direct een plaatje in uw hoofd? Vliegen is momenteel niet de fijnste optie. U kunt natuurlijk met de auto een eind komen, maar hoevaak gaat u met een schip of met de fiets? Dat maakt een reis gelijk avontuurlijk!

Wellicht bent u al eens eerder met Boat Bike Tours op reis geweest. Met onze fiets-vaarvakanties kunt u in één week een heleboel zien en beleven. Als u de antwoorden op de bovenstaande vijf vragen onder elkaar legt, is het hopelijk wat makkelijker om een keuze te maken uit de vele reizen die wij aanbieden.

Natuurlijk kunt u met Valentijnsdag een grote bos bloemen of doosje bonbons kopen, maar als u een reis boekt en cadeau doet, dan hebt u daar veel langer plezier van! Zo kunt u zich fijn verheugen op uw ideale vakantie, tot het moment eindelijk dáár is. Dat is nog eens een origineel cadeau om iemand mee te verrassen!

Hebt u ook zin in een ontspannende fiets-vaarvakantie?

Onze reisexperts helpen u graag de perfecte reis voor u te vinden. Neem gewoon contact op en vraag meer informatie aan!

 

Vraag reisadvies aan